Emfang til indbygning i bordplade
Det vil ofte være hensigtsmæssigt, at tænde for emhætten på laveste niveau 5-10 min. før madlavningen påbegyndes, hvorefter udsugningen øges når der begynder at komme mere mados og damp. Når madlavningen afsluttes kan sugestyrken igen reduceres og man kan lade emhætten køre i yderligere 5-10 min.
Wireless connection mellem emhætte og kogeplade
Del af kombinationssystem med trådløs forbindelse mellem kogeplade og emhætte
Power booster funktion
På induktionskogesektioner kan temperaturen på en bestemt kogezone hæves ved at tænde for booster funktionen, så kogezonen opvarmes hurtigere.
Stop-And-Go funktion
STOP-AND-GO funktionen gør det mere sikkert at lave mad. Når du får uventet besøg er alt hvad der skal til, en let berøring på STOP-AND-GO funktionn og alle de aktiverede kogezoner slukkes. Når du vender tilbage til køkkenet skal du blot røre samme knap igen og alle kogezoner tændes ved den tidligere valgte indstilling.
Gryderegistrering og størrelsestilpasning
Alle kogezonerne med induktion har automatisk størrelsestilpasning og gryderegistrering. Zonerne tilpasses automatisk ved, at grydens/pandens størrelse aflæses og induktionen vil opvarme i overensstemmelse med den størrelse, der er aflæst. Nogle kogesektioner har det mere avancerede "automatisk zone-aktiveringssystem ".
Automatisk zone-aktiveringssystem
Zonen aflæser om der er placeret en gryde/pande på den, og betjeningspanelet aktiveres automatisk til denne eksakte zone. Flyttes enheden til en anden kogezone, aktiveres denne automatisk og tidligere benyttede zone slukkes automatisk.
Sikkerhedsafbryder
En ekstra sikkerhedsforanstaltning sikrer at produktet - hvis den er tændt - automatisk slukker af sig selv efter et vist antal timer.
Børnesikring
Med børnesikringen slået til, er det ikke muligt at komme til at tænde for/åbne hvidevaren ved et uheld.
Varmeindikator
Varmeindikatoren viser hvilke kogezoner, der er varme. Så ved du ikke alene hvornår du skal være forsigtig, du kan også bruge den overskydende varme til at holde maden varm og på samme tid spare energi.
3 "Keep Warm" funktioner
Med denne funktion har du mulighed for hurtigvalg af tre forudindstillede temperaturtrin. Ved aktivering kan zonen indstilles på én af de tre mulige temperaturer. Ca. 42°C er smeltepunkt - ideelt til f.eks. smeltning af chokolade. Ca. 70°C er temperaturen som er god når du ønsker at holde færdigtilberedt mad varm i længere tid. Ca. 94°C er temperaturen som ligger lige under kogepunktet, og dermed kan tilberede f.eks. pasta og undgå overkog. NB! <span style="font-size: 8pt;"> - temperatur kan variere afhængig af model.