01.06.17

3 emhættetyper, som ikke optager ekstra plads i køkkenet

#1 af 3 nyhedsbreve om:
3 emhættetyper, som ikke fylder

Er du en af dem, som går og tænker på, at dit køkken trænger til et nyt touch?
Eller er du måske allerede i fuld gang med at planlægge et nyt køkken?

Sommer og længere dage giver ekstra overskud ind på aktivitetskontoen, og hvor nogen bruger de ledige timer udenfor i haven, er der andre som hygger sig med at lægge planer for husets – vil nogen påstå – vigtigste rum. Nemlig køkkenet.
Hvis du mest af alt ønsker dig en "usynlig" emhætte - og dermed plads og frihed til helt nye spændende og utraditionelle indretningsløsninger omkring kogepladsen, så kan du måske blive inspireret af at læse med her. I 3 nyhedsbreve føres du igennem 3 forskellige valg indenfor integrerede emhætter; loftmodeller, nicheløsninger og skabsmodeller ...

LOFTMODELLER

EICO har et stort udvalg af loftmodeller - f.eks. EicoE19 som er et eksempel på en loftmonteret emhætte; en drøm af en emhætte, der ikke begrænser dit frie udsyn og som giver dig vide muligheder, når du skal planlægge indretningen af dit køkken. Denne måde at tænke emhætte på - som en enhed der monteres plant, indbygget i loftet eller i en kasse, er en løsning som bliver mere og mere populær i markedet. Det er en meget flot emhætte og en stilren og enkel løsning der fungerer rigtig godt.
En loftemhætte kan leveres i to forskellige udgaver, som mange almindelige emhætter også kan leveres som, nemlig enten med intern motor eller med en ekstern motor, der enten kan placeres oppe på loftet eller f.eks. oppe på taget eller udvendig på væggen.

Heaven 2.0 90 W Glass og EicoE19 100 - Link er emhætter til indbygning i loft, som leveres med en kraftig indbygget, flytbar motor. Den ene er glas - den anden hvidmalet stål. Hvilken model passer bedst til dit køkken?

High-Light 121 er en emhætte til indbygning i loft, som leveres med intern motor - hvorimod Ceiling Panel 124 - Link leveres både i version med intern motor og for ekstern motor.

#2 af 3 nyhedsbreve om:
3 emhættetyper, som ikke fylder

NICHELØSNINGER

Opbygning i nicheløsninger er blevet en mere og mere populær ting i køkkenbranchen, generelt set i norden. Og EICO kan selvfølgelig også levere emhætter til det brug. F.eks. er Ceiling Stripe 75 en indsats som kan bygges op enten i en gipsniche eller fuld dybde overskabe. Emhætten har en dybde på 45 cm og en bredde på 75 cm og kan placeres i et fuld dybde overskab som er 80 cm bred eller mere. Nicheproduktet er konstrueret, så det dækker absolut den største del af overfladen, der vender ned imod kogepladen. Der hvor damp, røg og fedt effektueres fra gryderne og op imod emhætten. Med den indretning her, er det meget vigtigt at man har så stor en sugeflade som muligt, og det er årsagen til, at vi har udviklet denne specielle størrelse på emhætten.

Ceiling Stripe 75 - Link og Heaven 2.0 er eksempler på modeller til placering i fuld dybde overskab som matcher emhættens bredde. En køkkenindretning med fuld dybde overskabe vinder mere og mere indpas i det nordiske køkken. En niche-emhætte fra EICO dækker et stort areal, skåner elementet og sikrer optimalt sug og udluftning.

 

#3 af 3 nyhedsbreve om:
3 emhættetyper, som ikke fylder

SKABSMODELLER

Modellerne som er beregnet for at blive indbygget i et overskab, er indsatser som til forveksling ligner de to øvrige varianter, men som er for små til at blive placeret i loftet eller i en niche opbygning. Disse skabsmodeller er produkter, som kun er beregnet for at blive bygget ind i/op under et overskab i almindelig dybde (30 – 33 cm afhængig af hvilket køkkenmærke man arbejder med). Der er rigtig mange slutbrugere, som gerne vil have emhætten skjult, på en måde så man ikke kan se, at der i det hele taget er en emhætte i køkkenet. EICO har flere super gode og populære varianter til formålet. Modellen EicoE20 er et eksempel på en løsning, der er sat op under et overskab. Løsningen har et kantsug som mange af vores emhætter har. Kantsuget giver en fantastisk sugeeffekt, og derudover følger der også en fjernbetjening med til produktet så man er fri for at stå oppe under skabet og betjene sin emhætte.

Både Aida - Link og EicoE20 - Link er modeller som har den ekstra feature, at de er udstyret med det fantastiske Eicolink system. Systemet fungerer som en fjernbetjening i kogeplader med Eicolink, der kan betjene de emhætter, som også er forsynet med Eicolink logoet.

Victory er et super godt forslag til en model som kan indbygges i overskab med almindelig dybde.