16.01.17

De bedste emhættedesigns i 2016

VINDERNE i 2016

Her i januar 2017 er det passende med et tilbageblik på imponerende designs. Produkter som i væsentlig grad skiller sig ud på grund af deres flotte design er hædret med design priser i 2016 - og nedenfor kan du se produkter fra vores kollektion, som er blevet belønnet med de eftertragtede kvalitets stempler fra internationale dommerpaneler.

 

International anerkendelse til ELICA

Siden starten i 70'erne har den italienske producent revolutioneret markedet med banebrydende teknologi, respekt for detaljen og en kvalitet, der ganske enkelt ikke fås meget bedre.
Alt det har gjort Elica til det, de er i dag - verdens største emhætteproducent.

 

Top Class fik i 2016 en iF design award. Emhætten forstår sig på både elegance og effektivitet og er en ideal emhætte for det moderne køkken. 

 

 

Med sit spektakulære design og high-tech materiale og komponenter, fik den flotte emhætte YE, i 2016, også en iF design award.

 

Denne pragtfulde emhætte er designet af Fabrizio Crisa. Med sin blanke ståloverflade og 1150 stykker glas, giver  Interstellar en masse lys. Vandt guld i international design award i år 2016.

 

Emhætten Nuage Drywall fra Elica har vundet to flotte priser i 2016. iF product design award samt Reddot product design award gik til Nuage Drywall. En emhætte der virkelig forstår at gå i ét med køkkenet.

 

Den smukke emhætte "Bio" fra Elica vandt også guld i International Design Award. Emhætten passer perfekt ind i det klassiske nordiske køkken.

 

"Summilux" fra Elica vandt Bronze i International Design Award. Emhætten kommer til at følge den nye trend i 2017, hvor især metaller som kobber bliver populært.