18.12.18

Designet til frisk luft og frit udsyn

Ny trend med emhætte i kogepladen
vender op og ned på køkkenet

Eico NikolaTesla emhætte
Madlavning er mere end en nødvendighed – det er en glæde. Derfor ønsker stadig flere en dejlig oplevelse, når måltiderne tilberedes, og her spiller køkkenets indretning en stor rolle. Den skal være enkel og intelligent.
Så hvorfor være bundet af, hvordan et køkken normalt ser ud? Hvor de osende dampe fra madlavningen altid skal op i en emhætte, der tager udsynet?
Nu kan det hele forsvinde ned i kogepladen med den nye designløsning, NikolaTesla, som gør alting nemmere og ændrer rummets karakter.
NikolaTesla Libra er den første kogeplade med integreret vægt - altid indenfor 
rækkevidde. Vægten, som har kapacitet på max 15 kilo og nøjagtighed på 1 gram, kan indstilles til at veje i både gram, ounce eller milliliter.

Superkompakte løsninger

Det nye design til køkkener placerer emhætten nede i en induktionskogeplade med fingertouch kontrol. Resultatet er en enkel og superkompakt løsning, hvor udsugning, motor og filter er bygget sammen med kogeenheden.
Ligesom ved traditionelle emhætter kan der vælges mellem recirkulation gennem flere forskellige filtertyper – eller aftræk ud til det fri. Der er flere modeller og de kan ses her:
Eico emhætte i kogeplade - NikolaTesla Switch
Eico emhætte i kogeplade - NikolaTesla One
Eico emhætte i kogeplade - NikolaTesla Libra
Eico emhætte i kogeplade - NikolaTesla Prime