25.09.19

Ny FAQ Giver Dig Svaret På "Alt"

Spritny FAQ – Frequently Asked Questions – giver dig svar på alt mellem himmel og jord, og det du måske ikke vidste, du burde vide om blandt andet vinkøleskabe, emhætter, kogeplader og hvidevarer.

Se hele FAQ’en her

100 svar og spørgsmål indenfor fem kategorier

FAQ’en ligger på Eicos hjemmeside under Vidensbase, og er for brugervenlighedens skyld opdelt i fem emneområder, der gør det enkelt for brugeren at søge og finde svaret inden for følgende kategorier: FAQ-Generel information om Eico, FAQ-Emhætter, FAQ-Vinkøleskabe, FAQ-Hvidevarer og FAQ-Vaske.

Hvert emneområde er desuden inddelt i tre underkategorier, som indeholder henholdsvis produktspecifikke spørgsmål, spørgsmål om montering og fejlsøgning samt afslutningsvis spørgsmål om vedligehold.

Den nye FAQ er et resultat af de spørgsmål, som brugerne ofte ringer ind om eller skriver til Eico for at få besvaret.

Hurtigt svar – helt enkelt

Med den nye FAQ er det blevet både enklere og mere effektivt for brugerne at få svar på det, de er i tvivl om – uden at de behøver at bruge unødvendig tid på at skrive eller ringe til os. De ofte stillede spørgsmål tager udgangspunkt i ”reelle spørgsmål”, som vi ofte hører fra vores kunder. Det kan både være forhandlere af vores produkter eller slutbrugere – for ofte er det de samme spørgsmål, de har behov for viden om, forklarer marketingansvarlig i Eico, Anette Aarup Nielsen.

Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål inden for en af FAQ-kategorierne, er du naturligvis altid meget velkommen til at skrive til os på salg@eico.dk eller ringe på telefon 9882 3999.

Se hele FAQ’en her