21.08.19

Nyd Efterårshyggen Med EICOs Unikke Vinkøleskabe

Nyd efteråret og alle de hyggelige stunder med nogle gode dråber i glasset, som kan give dig en skøn fornemmelse af hverdagsluksus på kølige og mørke aftner. EICO har netop lanceret en unik og særdeles lækker portefølje af kvalitets-vinkøleskabe fra velrenommerede Vestfrost.

Med hastige skridt kommer efterårets os i møde. Og når regnen, blæsten og mørket rammer os, er det på alle måder tiden for at hygge indendørs. Hvad passer da bedre end at sætte sig godt til rette i sofaen med levende lys, godt selskab, måske ild i pejsen og et hyggeligt glas vin?

Som noget helt nyt tilbyder EICO nu også en lang række lækre vinkøleskabe fra velrenommerede Vestfrost, der har 25 års erfaring med design, udvikling og produktion af kvalitets-vinkøleskabe i Danmark.

Se alle de lækre Vestfrost-vinkøleskabe

Vinkøleskabe til den "almindelige forbruger"

Tidligere var vinkøleskabe en ”specialitet” forbehold restauranter og vidende vinentusiaster. Sådan er det dog slet ikke længere.

- Antallet af passionerede vinentusiaster er vokset de seneste 25 år, og det har bidraget til, at efterspørgslen efter vinkøleskabe er vokset markant. Det er ikke længere blot samlere af dyr årgangsvin, der finder glæde i at opbevare vinen optimalt, men også ”menigmand”, der sætter pris på gode dråber i glasset og lidt hverdagsluksus. Vinkøleskabene fra Vestfrost repræsenterer nogle produkter, vi er enormt stolte af og glæder os til at tilbyde den almindelige forbruger, fortæller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO.

Ud over ”lækkerhedsfaktoren” i at have et vinkøleskab stående, er der en lang række positive effekter ved at opbevare sin vin i et vinkøleskab. Du opnår nemlig et endnu bedre miljø for vinflaskerne end i en vinkælder, idet vinkøleskabet beskytter vinen mod både temperatursvingninger, rystelser, Uv-stråling og smagspåvirkning fra andre ting. Dermed sikrer du, at vinen modnes korrekt, og desuden har din vin altid den rette serveringstemperatur.

Tidligere var vinkøleskabe en ”specialitet” forbeholdt restauranter og vidende vinentusiaster. Sådan er det dog slet ikke længere.

13 forskellige vinkøleskab

Alle vinkøleskaben fra Vestfrost er produceret i høj kvalitet og i et enkelt og stilrent design. Med ikke mindre end 13 forskellige skabe er der dermed også stor mulighed for at få et skab, som passer præcis til dine ønsker.

De 13 skabe har plads til alt mellem 32 og 197 flasker vin, og med en prisrange fra DKK 8.495 – 20.995 er det altså i allerhøjeste grad muligt at vælge en type, der passer både til behov og pengepung.

Se alle de lækre Vestfrost-vinkøleskabe