10.09.18

Så er der affaldssystemer

Sorter dit affald
- allerede i køkkenet!

Flere og flere kommuner giver mulighed for at sortere madaffald til genanvendelse.
Derfor er det godt at vide, at der findes mange forskellige typer til kildesortering.

Hvorfor ikke starte affaldssorteringen allerede i dit køkken?
Du kender sikkert til, at rigtig meget affald opstår mens der arbejdes ved køkkenbordet, vasken og omkring kogepladsen. Det sker tit flere gange om dagen, så hvorfor ikke starte affaldssorteringen allerede i dit køkken?

Det er oplagt, at indrette rummet under vasken til affaldssortering. På den måde vil du garanteret komme til at indsamle mere affald til genanvendelse og knap så meget går til spilde i et forbrændingsanlæg.

Plads til kildesortering: Eksemplet her er indrettet med Eico 2PK og med 3SK.
En løsning med ialt 5 spande (4 x 10 ltr. og 1 x 16 ltr.) og 2 små spande (0,7 ltr.) til batterier og andet problemaffald. Vejl pris for begge de to systemer er tilsammen 2.090. Hertil f.eks. Dørmekanisme til 195,- pr. stk.

 

Med enkle, praktiske systemer kan du nå langt
Har du viljen til at sortere affald, så gør dig selv den tjeneste, at gøre det nemt at sortere i hverdagen. Som minimum restaffald, madaffald og plast.

Vi har i vores sortiment et stort udvalg af forskellige løsninger til indendørs affaldssortering. Til en rigtig god markedspris. Udvalget finder du på vores hjemmeside – hvor du også henvises til nærmeste forhandler. 

Tænk over det – måske er det lige hvad du har brug for. 

 

Du kan få et hurtigt overblik i denne lille folder. Her er systemerne inddelt efter skabets bredde. Til 60 cm, 50 cm, 40 cm eller 30 cm skab.