23.04.18

Skandinavisk Råt Look Kendetegner EicoE24 Stone

Stone serien fra Eico kombinerer naturens egne materialer med kraftigt sug og styring fra kogepladen. 

Flere naturlige materialer og farver på emhættens overflade er blevet tendensen efter årrække med overflade af højglans, plastic og glas.

Eico præsentere Stone serien, som er markedets første skråtstillede emhætte med en dekorativ stenpladen på fronten. Stone serien kan fås i 4 forskellige stenvarianter. Der er Copper Stone i en rødlig kobbernuance, Stone i grå sten, Sand Stone i beige sten og Black Stone i sort.

 

Naturligt match til gulve og bordplader

Der er fokus på at skabe hygge og varme og det sker bedst ved at inddrage naturmaterialer. De naturlige farver og overflader matcher de sten – og betonbordplader, fliser og klinkegulve, som mange har i deres køkken. Det hele skaber et flot helhedsindtryk.
Der er flere køkkenproducenter, som er på vej med dæmpede matte farver og brug af naturmaterialer. 

Der er fokus på at skabe hygge og varme og det sker bedst ved at inddrage naturmaterialer.

Store filtre fanger fedtet

Den nye Stone serie har fedtfilter i bunden, som er vinklet. Det giver den fordel, at emhætten har et bedre sug over de forreste kogezoner, og allerede suger på det første sted, hvor den fedtholdige mados rammer. Samtidig er der store fedtfiltre inde bag stenpladen, som er hævet 2 cm frem fra selve ’kroppen’ på emhætten, så der er kantsug hele vejen rundt.

Max. bredde og kraftigt sug

Skråtstillede emhætter giver en oplevelse af mere plads, og med 90 cm i bredden passer Stone serien til de største kogesektioner. Der er touch kontrol i et sort glaspanel på frontpladen, og emhætten kan også styres direkte fra kogeplader med EicoLink systemet. Suget i den indbyggede motor er på 677 m3 luft i timen med et lydniveau på blot 59 dB(A) ved max effekt. Det er muligt at vende motoren, så luften føres bagud gennem væggen. Dermed undgås brug af den medfølgende ’skorsten’ på emhætten, og det gør designet endnu mere stilrent.