08.03.17

We Are The AIRchitects

Kender du Steam-off funktionen?

... Hvis ikke, så bør du.
Ved Eurocucina i 2016 præsenterede Faber sit unikke Steam-Off system - en ny innovativ teknologi, der sætter en stopper for dannelse af kondens i køkkenet.

Den første model, der er udstyret med den nye teknologi er LUFT. Det eksklusive Faber patenterede Steam-Off system er designet til at skabe en kontrolleret lufthvirvel og derved skubbe den luft, der indeholder dampe op mod aftrækket. Derfor forhindres dampen i at samle sig og skabe kondens.

Især ved induktion kommer Steam-Off systemet til sin ret. Induktionskogeplader udleder ikke overskydende varme, og derfor skabes der hurtigt kondens på de kolde omkringliggende overflader. 
Steam-Off adskiller sig fra andre løsninger på markedet, idet systemet ikke genererer restvarme og derfor er mere energivenligt. 

We are the AIRchitects

”We are the AIRchitects” siger Elica, og kan med rette kalde sig for "Luftens arkitekter".
Emhætter designet med intelligente systemer er med til at skabe bedre luftkvalitet i hjemmene.
Elica forhandles i Norden gennem Eico, og når fabrikken visionært, innovativt og trendsættende står bag nye produkter til markedet, er udgangspunktet at: i et hvilket som helst hjem, kan luften "designes".

Et imponerende eksempel er Nuage, som er lavet ud fra en idé om at integrere emhætten i køkkenets arkitektur. Den monteres på væggen og der tilføjes en finish så der skabes en effekt af, at emhætten"bryder" ud af væggen.

Elica er eksperter i ventilation. Excellerer i håndværk og funktionalitet – og også på designfronten er de forrest i feltet. NikolaTesla er en kombinationsløsning med integreret emhætte i kogesektionen. 

Best on AIR

Best on AIRSnap Air Quality Balancer er en fuldautomatisk intelligent sensor som overvåger og analyserer luften i rummet. Tilpasser automatisk sugekapaciteten med sensorteknologi for luftkvalitet, fugtighed og temperatur. Snap Air Quality Balancer fungerer separat eller kan kombineres med STREAM systemet og på den måde arbejde sammen med emhætte og kogesektion.

Snap Air Quality Balancer er en fuldautomatisk intelligent sensor som med 3 sensorfunktioner overvåger og analyserer luften i rummet.