02/09/2022

5 ting du skal overveje før du vælger ny emhætte

Når du skal vælge emhætte til dit køkken, så er der et hav af muligheder. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser inden.

Ceiling Stripe

Hvad er fx dine krav til emhætten? Har du specifikke ønsker til model, type, farve eller noget helt andet? Du skal også gøre dig overvejelser om, hvor din emhætte skal placeres - det er nemlig ikke lige meget i forhold til, hvilke modeller du kan vælge imellem. Det er også en god idé at måle størrelsen af din kogeplade - du skal jo være sikker på, at du får den emhætte, som passer bedst til dit køkken.

Alt afhængig af om du har et lukket køkken, eller emhætten skal placeres i et åbent køkken-alrum, så bør du også overveje støjniveau. Som vi skrev i starten - der er mange forskellige typer emhætter at vælge imellem - det gælder også, når vi snakker kvalitet og pris. Overvej derfor, om pris og kvalitet hænger sammen med dine forventninger. Undersøg derfor markedet, og tag ud og kig på de emhætter, som du overvejer. Du finder nærmeste forhandler under hvert produkt på vores hjemmeside.

Du kan starte jagten efter din nye emhætte lige her