10/29/2019

Efterårshygge med fantastisk stemning i køkkenet

Med hastige skridt kommer efterårets os i møde. Og når regnen, blæsten og mørket rammer os, er det på alle måder tiden for at hygge indendørs. Hvad passer da bedre end at kombinere hyggen med en oplevelse omkring køkkenet og madlavning. En topprioritet for os danskere.

Efteraarshygge

Kunne du tænke dig at forny dit rum, inden du trækker indendørs for at hygge med familie og venner, så var det måske en ide med en ny emhætte? Nogen tror at det er forbeholdt dem som bygger nyt hus, renoverer eller i det mindste laver et helt nyt køkken. Men sådan behøver det slet ikke at være. At investere i en ny emhætte kan være lige netop den rigtige løsning, hvis du mangler lige dét, som frisker dit køkken op. En ny emhætte kan gøre en kæmpe forskel i forhold til indretning, indtryk og indeklima.

Aspiration Hob er den nye trend som er i eksplosiv vækst. EICO er marrkedsleder med bl.a. NikolaTesla Switch.

Ud over ”lækkerhedsfaktoren” i at få en ny emhætte, som kan præsentere dit køkken på smuk vis, har du nu mulighed for at få en emhætte med lækre features som f.eks. sensorteknologi, automatisk eftersug eller Eicolink hvor emhætten kan betjenes direkte fra kogesektionen. Eller måske gør det underværker bare at få en lidt bedre effekt og et lidt lavere støjniveau end det du har accepteret indtil nu.

Nogen tror, at en ny emhætte er forbeholdt dem som bygger nyt hus.
Sådan er det slet ikke ...

Skal jeg vælge den emhætte med friske farver ... eller den model med den flotte glasflade … den hvor jeg ikke slår hovedet … eller den emhætte som kan leveres til ekstern motor?
Det kan være svært at vælge, hvilken emhætte som passer bedst.

HER FÅR DU ET PAR HINTS

Nikolatesla

NIKOLATESLA

Denne prisbelønnede model, hvor emhætten er centralt placeret i en induktionssektion, giver frit udsyn og plads i køkkenet. Modellen her flytter luften med 5,1 m/s, og netop luftens afviklingshastighed er altafgørende, så trækkraften på luften i nedadgående retning er kraftigere end den hastighed, hvormed luften stiger op. Dvs. at mados og damp suges gennem emhættens filtersystem, hvorfra det ledes gennem rørføring ud af huset.
Hvis noget koger over, er det nemt at tømme og rengøre beholderen som opsamler eventuel væske.


NikolaTesla er en serie af aspiration hobs med mange lækre features og i flere forskellige varianter. Alle versioner kan også fås som recirkulationsløsning.

Distante

DISTANTE

En loftintegreret emhætte er diskret og tager ikke for meget fokus. Der er mange forskellige loftintegrerede designløsninger, som giver frirum og bidrager til et rent og enkelt udtryk. Modellen Distante med et optimalt vinklet kantsug sikrer god sugeeffekt og lavt støjniveau. Luftens transporttid er altafgørende for denne type af emfang, hvor det er muligt at vælge en ekstern motor med ekstra kraftig sugekapacitet. Distante er desuden en Eicolink-model. Det betyder at din hverdag kan blive lidt lettere. Alle emhætter som er forsynet med Eicolink kan nemlig forbindes med EICOs link-kogesektioner og betjenes fra pladen. Denne betjening kan styre alle funktionerne som tænd/sluk, sugestyrker og lys.

Shining 4756

SHINING

En wirehængt emhætte er en løsning som er blevet ret populær i markedet. Der er mange forskellige løsninger, og fælles er, at der ikke kun er tale om en emhætte, men også et udsmykningselement, som sætter et spændende og futuristisk præg på køkkenet. Oftest ses disse modeller i en frithængende montering, hvor løsningen er yderst brugbar ved højt til loftet, skråt loft eller andre indretningsmæssige udfordringer. Men en del fås også med beslag, så emhætten kan monteres som en eksklusiv løsning på væggen.

Lucca

LUCCA

Er du mest til det helt klassiske, er det traditionelle T-emfang prototypen på en emhætte. Samtidig med at modellen dækker hele kogesektionens bredde har T-emhætten en rigtig fin konstruktion med et fang, som leder damp og em ind i stålfiltrene. Selvom udtrykket er enkelt og klassisk, er kvaliteten i top og der er kælet for detaljerne med f.eks. sort glasfront og touchpanel. T-emfang findes, afhængig af hvilken model du vælger, i flere farvevarianter, monteringsmuligheder og med forskellige specifikationer.

Cast Iron

STRIPE URBAN

Stripe Urban er et eksempel på en moderne skråtstillet emhætte, der kan give det rå køkken et sidste touch. Den store front og de rustikke materialer, som f.eks. på billedet her med Cast Iron, giver en lethed til emhætten og udtrykker modernitet og klasse. En skråtstillet model har den fordel, at produktet er trukket tilbage, så emhætten er "headsafe". Der er plads til hovedet og generelt mere luft omkring kogesektionen. Desuden har netop Stripe Urban mulighed for, at aftrækket kan føres direkte bagud gennem væggen, så det ikke er nødvendigt at montere en synlig skorsten. Med emhættens timerfunktion er det nemt at lade udsugningen fortsætte efter endt madlavning for at slukke automatisk efter en fastsat tid.

Hamlet

HAMLET

Den skråtstillede emhætte Hamlet er et moderne emfang med et skarpt og markant udtryk, som gør sig godt i en moderne, skandinavisk indretning. Emhætten har en stor rengøringsvenlig glasflade og touchpanel. Desuden har Hamlet det vi kalder Direct Air Flow - en kombineret stor sugeflade i bunden og kantsug på fronten. Det giver et fantastisk godt sug over kogesektionen og effektiv opsamling af damp og em. Hamlet er en Eicolink-model. Det betyder at din hverdag kan blive lidt lettere, da emhætten kan forbindes med EICOs link-kogesektioner og betjenes fra pladen. Med Eicolink system, er det muligt at fjernbetjene alle funktionerne som tænd/sluk, sugestyrker og lys.

 

Fandt du ikke hvad du søgte?
Nogle gange er du slet ikke i tvivl, men det kan være en god idé at se flere valgmuligheder. Vi har samlet alle emhætter fra EICO ét sted, så det er nemt at overskue, hvor du finder netop din foretrukne emhætte.

EICO har mere end 38 års erfaring og er specialist indenfor emhætter og kogeplader.

FAQ - og det du måske ikke vidste, at du burde vide...
EICO har samlet gode og brugbare tips i sin spritnye FAQ – Frequently Asked Questions. Her er 100 svar og spørgsmål på alt mellem himmel og jord, og det du måske ikke vidste, du burde vide om blandt andet vinkøleskabe, emhætter, kogeplader og hvidevarer.
Den nye FAQ er et resultat af de spørgsmål, som brugerne ofte ringer ind om, eller skriver til EICO for at få besvaret.