12/05/2022

Få lækkert design og kraftig sugeevne med NikolaTesla

NikolaTesla er en prisvindende serie af induktionskogesektioner med integreret emhætte fra italienske Elica.

NikolaTesla One

Produktlinjen er designet af Fabrizio Crisà, som har vundet flere prestigefyldte priser, blandt andet Industrial Design Award Compasso D'Oro ADI, for sit arbejde.

Ved at vælge NikolaTesla får du en kombinationsløsning med integreret emhætte i kogesektion, som har intern motor. Du får stor frihed til at placere din NikolaTesla model. NikolaTesla-emhætten er tilgængelig i to varianter - både i en version til aftræk og i en version til recirkulation.

Hvad betyder recirkulation?

En emhætte med recirkulation renser luften ved hjælp af fedt- og lugtfiltre. Efter filtrering ledes luften tilbage til rummet. Rumluften renses ved gentagen passage gennem filtret. Med recirkulationsversionen er rørføringen til et punkt uden for køkkenet ikke nødvendig. I stedet renses luften ved gennemstrømning i aktive kulfiltre. Med denne version af emhætten er det meget vigtigt, at kulfiltrene vedligeholdes korrekt, og at de regelmæssigt udskiftes hhv. renses afhængigt af behov.

Toppræstation hvad angår sugeevne

Den centrale emhætte er perfekt integreret i selve kogepladen. Den er lydsvag og præsterer i top hvad angår sugeevne og energieffektivitet. NikolaTesla flytter luften med hele 5 m/s. Desuden er der wireless connection mellem emhætte og kogeplade, hvilket gør dagligdagen i køkkenet til en sand fornøjelse.

Hvordan virker NikolaTesla?

Funktionaliteten mellem emhætten og kogepladen fungerer perfekt: emhætten, placeret i den centrale zone, kommunikerer via wireless connection - ventilationsenheden virker enten via et intelligent sensorsystem, som aflæser mængde og kvalitet af luft og dampe, eller den modtager informationer fra kogesektionen om antallet samt effekten af de kogezoner, som er i brug, og sugestyrken justeres automatisk derefter. Kogesektionen har på de fleste modeller blandt andet en brofunktion, som gør det muligt for dig at forene to tilstødende kogezoner, så du kan lave mad med store gryder.

6 NikolaTesla Highlights

KRAFTIGT SUG

Sugeevnen er så kraftig, at luften flyttes med hele 5,1 meter i sekundet. Det betyder, at damp og os fra madlavningen med det samme trækkes ned i udsugningen midt på kogepladen.

NEM BETJENING

En enkelt berøring med fingerspidsen er nok til at aktivere og justere NikolaTesla. Det er nemt at bruge NikolaTesla-betjeningspanelet, fordi designet er intuitivt, og kogezoner og emhætten kan styres separat.

AUTOMATISK STYRING

Ventilationsenheden modtager trådløst informationer fra kogesektionen og kan automatisk justere sugestyrken.

LYDSVAG EMHÆTTE

Med 37-59 dB(A) er emhætten en af markedets mest lydsvage af sin type og samtidig i den meget strømbesparende energiklasse A+

KERAMISKE FILTRE

De højtydende keramiske recirkulationsfiltre til NikolaTesla kan regenereres i ovnen og er derved effektive til rensning af luften i op til 5 år. Disse filtre fjerner over 80% af lugten, allerede når luften passerer igennem første gang. De keramiske filtre er nemme at vedligeholde. Hvert halve år tages filtrene og lægges ind i ovnen, der tændes på 200 grader. Efter 40 minutter er filtrene brændt rene, så de kan sættes tilbage i emhætten. Der er direkte adgang til filtrene fra den øverste del af kogepladen, hvorfra de simpelt kan tages ud og regenereres eller udskiftes.

LET RENGØRING

Det vaskbare fedtfilter kan tages op og rengøres i opvaskemaskinen. En særlig ventil i bunden af NikolaTesla gør det muligt at dræne eventuel væske i bundkarret. Også det keramiske glas er rengøringsvenligt og fri for betjeningsknapper, så skønhed kombineres her med praktiske egenskaber.

Se vores store udvalg af NikolaTesla-modeller her