09/05/2022

Gør hjemmet klar til efteråret med en ny emhætte

Efteråret er så småt ved at gøre sit indtog. Vi kan se frem til kortere og mørkere dage. Efteråret er for mange forbundet med hjemlig hygge. Det er her vi, efter flere måneder, hvor udelivet har været omdrejningspunktet, for alvor er rykket indenfor.

Frame emhætte

Fokus på hjemmet har for mange ikke været i højsædet hen over sommeren. Men med efterårets indtog spreder lysten sig til at skabe fornyelse, hygge og nærvær indenfor.

Fornyelse behøver ikke koste en bondegård

Måske er det den friske luft, de friske indspark fra ferieminder eller bare det at tilbringe mere tid indenfor de fire vægge, som gør, at mange gentænker indretningen af deres hjem efter en sommerperiode.
Mange tror fejlagtigt, at en ny emhætte er forbeholdt totalrenoveringer eller nybygget køkken eller hus. Det behøver det slet ikke at være. Faktisk kan det at udskifte enkelte dele i dit hjem være med til at gøre en kæmpe forskel. I langt de fleste tilfælde er det de små justeringer, som er med til at give dit hjem personlighed, og som fortæller historien om hvem du/I er.

Alt efter valg af model sammenlignet med hvilken emhætte løsning du kommer fra, så vil der selvfølgelig være forskel på hvor meget praktisk, som skal ordnes i forbindelse med udskiftningen.

Hvad trender lige nu?

EICO har fokus på at levere mange forskellige emhætteløsninger - et område, hvor vi er markedsleder med vores mere end 40 års erfaring. Vi tør derfor godt love, at du i vores sortiment kan finde en emhætte, som passer ind i din stil og til din pengepung.

Vi har samlet en række emhætter, som alle er populære blandt forbrugerne lige nu.

Den vertikale emhætte

Flere og flere har fået øjnene op for, hvorfor den vertikale emhætte er en smart løsning i køkkenet.

Med EicoE35 får du ikke bare en lækker emhætte i mat sort glas, du får også en meget smal emhætte, som giver ekstra arbejdsrum foran, når du skal lave mad. Med en dybde på kun 31,5 cm, er EicoE35 ikke blot super flot, men også praktisk - og sidst, men ikke mindst, den vil pynte i ethvert køkken.

Læs mere om vores populære model EicoE35 her 

Den personlige emhætte

Det personlige valg kan være mange ting. Det, din nabo elsker højere end noget andet, kan være det grimmeste, du nogensinde har set. Og heldigt nok for det - for det er jo det, som skaber de personlige rum og stil.

Er du til smarte nye løsninger, så kunne vi tidligere på året præsentere den væghængte Q-Bic emhætte med intern motor.

- Med Q-BIC har vi tilføjet en unik emhætte, som med sit anderledes design vil være med til at skabe det personlige køkken ude hos forbrugerne. Q-BIC er ikke bare en emhætte, men det er også en hylde og et møbel i rummet. Med en dybde på 40 centimeter er der rigeligt med plads til at kokkerere foran emhætten, fortæller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO.

Læs mere om vores populære model Q-Bic her

Den wire-hængte emhætte

En anden lækker mulighed er de wire-hængte emhætter. Her er Beat et godt bud, da den både giver et moderne twist, samtidig med at den kan sætte lidt kulør på indretningen.

- Beat har et strømlinet udseende og bidrager i allerhøjeste grad med en uformel elegance, der forstærkes af muligheden for fire trendy farvevarianter – mat sort, mat hvid, mat mørkegrå og mat pulverblå. Beat giver et pift og personligt touch i køkkenet og føjer sig ind i rækken af andre trendy emhætter, hvor producenterne er begyndt at lege mere med farvepaletten, end vi hidtil har set, udtaler Niels Poulsen, CSO i EICO.

Er du til wire-hængte emhætter, så er det også værd lige at tjekke disse modeller: Iris, Seashell, Édith, Shining, Interstellar, Ballerina, Square, eller Luna.

Den integrerede emhætte

Du kan få integreret din emhætte i enten et køkkenelement eller direkte i induktionskogepladen, eller den kan monteres i loftet for en elegant og moderne løsning. Det er en smart måde at skabe lidt ekstra frirum i køkkenet samt et rent og harmonisk udtryk, der ikke forstyrrer øjet.

Du kan kigge hele denne kategori igennem, hvor der gemmer sig mange spændende løsninger lige her.