01/27/2022

Hvilke emhættetyper kan jeg vælge imellem?

Der findes et utal af forskellige emhætteløsninger, og med den helt rigtige løsning fra EICO kan du gøre noget helt særligt for dit køkken. Men hvilken type bør du vælge?

En emhætte er vel bare en emhætte? Sådan er der måske mange, der tænker. Men faktisk har du stor mulighed for at sætte et helt specielt præg på dit køkken, hvis du vælger med omhu.

Den rigtige emhætte kan, ud over den vigtige funktion at sørge for ren og frisk luft i dit hjem, løfte elegancen og designet i dit køkken markant.

Flere hundrede emhætter

EICO tilbyder mere end 600 forskellige emhætter, og dermed er der ikke tvivl om, at du også kan finde en emhætte, der passer præcis til dit køkken samt dine behov og præferencer.

Overordnet skal du tage stilling til, om du ønsker en integreret emhætte (i fx loft eller bord), en vægmonteret emhætte, en frithængende emhætte eller en mindre emhætte.

NikolaTesla 4705
Du finder specifikationer om NikolaTesla One ved at søge på varenummer 4705

Integrerede emhætter

Med en integreret emhætte får du en diskret løsning, der ikke stjæler fokus fra andre elementer i køkkenet. EICO tilbyder både integrerede emhætter, der er indbygget i selve induktionskogepladen, i et køkkenelement eller i loftet. De kogepladeintegrerede emhætter repræsenterer en banebrydende og unik downdraft-teknologi, der sørger for at em og os suges nedover i selve kogepladen.

Tag et kig på: Alle integrerede emhætter her

5862 Rules vægmonteret emfang
Du finder specifikationer på Rules ved at søge på varenummer 5862

Vægmonterede emhætter

En væghængt emhætte er en perfekt løsning til dig, der ønsker et køkken med et skarpt og markant udtryk. Disse løsninger kommer hovedsageligt som almindelige væghængte modeller eller som skråtstillede emhætter. Begge typer repræsenterer modeller, der indgår som et spændende designelement, som fanger øjet og giver køkkenet kant. 

Få overblik over: Alle væghængte emhætter her 

5603 Eico brand Ballerina
Du finder specifikationer om Ballerina ved at søge på varenummer 5603

Frithængende emhætte

En frithængende emhætte giver dig mulighed for at lege med køkkendesignet og tilføre et flot skulpturelt element til dit køkken. De frithængende emhætter kommer i to forskellige typer. For det første kan du vælge en wirehængt model, hvilket betyder, at emhætten hænger i tynde wiretråde. Det er også muligt at vælge en model, hvor emhætten i sin helhed hænger ned fra loftet. Også det giver en emhætte-løsning, der fungerer som et ekstra designmæssigt krydderi til køkkenet.

Tag et kig på:  Alle frithængende emhætter her

Udtræksemhætte (små emhætter)

Har du et mindre køkken med begrænset plads, så har du brug for en pladsvenlig løsning, der ikke fylder hele rummet. Du kan desuden nøjes med en model med en mindre kapacitet, fordi mængden af os og damp er begrænset. Med en mindre emhætte skaber du en løsning, der ikke stjæler stor opmærksomhed fra andre elementer i køkkenet.

Få overblik over: Alle de mindre emhætter her

Uanset hvilken emhætte-type du måtte vælge, kan du trygt regne med, at en emhætte fra EICO kombinerer design og funktion i dit køkken, så du opnår en elegant og funktionel løsning.

Se de mere end 600 forskellige emhætteløsninger fra EICO her