01/10/2022

Skal du også have emhætten, der ”suger nedover”? 

Fagre nye verden: Få en emhætte, der er integreret i kogepladen. Hvor udsugningen går stik imod fysikkens love, når damp og mados suges nedover.

NicolaTesla Prime

Kogepladen og emhætten er et ”must” i ethvert køkken, men hvorfor ikke tænke helt nyt? Hvorfor ikke kombinere disse to vigtige funktioner i en og samme løsning, samtidig som du får mulighed for at designe et lækkert og luftigt køkken? Du får en særdeles innovativ løsning, der giver frit udsyn og rigtig god plads – et køkken, hvor du kan samle familie og venner, og hvor arbejdet gøres til en hyggelig og fælles oplevelse. 

Danmarks største udvalg af aspiration hobs 

Er du på jagt efter en luksuriøs, stilsikker og diskret emhætteløsning til dit køkken, er en kogepladeintegreret emhætte en ideel løsning. EICO har Danmarks største udvalg af aspiration hobs, der kombinerer kogepladen og emhætten i en og samme løsning. Vi leverer produkter fra velkendte og velansete brands, såsom Eico, Elica og Faber, og du vil altid være i stand til at finde en elegant løsning, der passer perfekt til dit behov og dit unikke køkken.  

Unik og banebrydende teknologi 

Med en aspiration hob får du en diskret og kompakt kombinationsløsning, hvor udsugning, motor og filter er bygget sammen med kogeenheden. Teknologien i kogepladeintegrerede emhætter fungerer således, at hastigheden eller trækkraften på luften i nedadgående retning er kraftigere end den hastighed, hvormed luften normalt stiger op. Drejer det sig om almindelig vanddamp, er suget i fx NikolaTesla-modellerne minimum fem gange så kraftigt som den normale opdriftskraft.  

Emhættedelen i en aspiration hob har som alle emhætter til formål at rense luften efter madlavning. Det betyder, at mados og damp suges gennem emhættens filtersystem, hvorfra luften ledes gennem rørføring ud af huset. Hvis du ikke har mulighed for at lave udblæsning til det fri, kan du vælge en recirkulationsmodel og anvende et recirkulationsfilter til at rense luften.  

Få luksusfølelse i køkkenet med en flot aspiration hob 

Smukt og luksuriøst fra Italien 

EICO samarbejder med innovationsafdelingerne på førende italienske fabrikker, der udvikler, designer og tester de nyeste løsninger inden for aspiration hobs. 

Fra Italienske Faber er modellen Galileo en induktionskogeplade med fuldintegreret ventilation. Galileo er en smuk og ”usynlig” emhætte med maksimal ydelse og effektivitet, der samtidig er særdeles støjsvag. Modellen byder på en unik vandtæt motorteknologi, der samtidig er så kompakt, at den som det eneste produkt i sin klasse efterlader plads i kabinettet under, som da kan udnyttes til andre formål i køkkenet. 

Mærkevaren NikolaTesla er en prisbelønnet serie af aspirations hobs fra italienske Elica. NikolaTesla-modellerne repræsenterer en række absolutte topmodeller inden for kogepladeintegrerede emhætter. Her får man en lækker og smuk løsning, der samtidig er støjsvag og særdeles effektiv med henblik på sugeevne og effektivitet. Kort fortalt en luksuriøs, unik og banebrydende emhætteløsning. 

Find din nye aspiration hob her