11/10/2022

Er dit køkken klar til julemaden?

Er der en tid på året, hvor køkkenet skal stå sin prøve, så er det, når julemaden skal tilberedes. Her er det altafgørende for resultatet, at du har det rette udstyr og plads. Her kan problemer, som at ovnen er for lille, eller der er for lidt plads på kogesektionen til alle gryderne, nemt opstå.

Indbygningsovn kogeplade

Er det her året, hvor du én gang for alle kan ændre den situation, så du fremover kan nyde at tilberede julemaden under optimale forhold?

Indbygningsovnen til juleanden 

Julen kan blive så meget nemmere med den rigtige indbygningsovn. Lad din ovn gøre arbejdet for dig. For nogle er en ovn bare en ovn. Hos EICO ved vi bedre. Din ovn skal ikke bare kunne varme. Den skal være konstrueret perfekt med forståelse for madlavningens mange facetter. Den skal være nem at håndtere med enkle funktioner, så du sparer tid og energi i køkkenet. Med den rigtige indbygningsovn slipper du for stress og jag og kan i stedet nyde et glas vin sammen med familien, mens indbygningsovnen gør arbejdet for dig. Det er da lige til at komme i julestemning af.

Du finder et overblik over vores indbygningsovne lige her.

Kogesektionen til resten af den lækre julemad

Der kan nemt blive trængt på kogepladen, når julemaden skal tilberedes. Sjældent har man gang i så mange forskellige potter og pander på én gang.

Vi har kogeplader, som matcher enhver smag. Hvad enten du er til keramisk, induktions- eller kogeplade med emhætte, så har vi modeller, som kan matche dine behov og ønsker til størrelse.

Du kan få det fulde overblik over vores kogesektioner lige her.

Tilbage til virkeligheden

Når virkeligheden rammer efter juleaften, og der igen skal laves mad i indbygningsovnen, så er det ikke helt uvæsentligt med en god omgang rengøring inden. Det har vi selvfølgelig også tænkt på. Derfor har vi lavet en trin for trin guide til, hvordan du gør din indbygningsovn ren.

Du finder guiden til en ren indbygningsovn lige her.