12/08/2019

Årets mest unikke julegave?

Vil du glæde en af dine allernærmeste med en helt speciel og kreativ gave til jul? EICO har i 2019 lanceret en unik og særdeles lækker portefølje af kvalitets-vinkøleskabe fra velrenommerede Vestfrost, der helt sikkert vil falde i smag hos den vinglade modtager.

Koekkenalrum 1

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt, og for de fleste handler det om at finde den helt rigtig gave til hende eller ham, der har det meste i forvejen. Ønsker du at give en helt speciel og flot gave til én, der holder af gode dråber hvid-, rosé- eller rødvin i glasset, vil et smukt vinkøleskab uden tvivl skabe en enorm glæde og begejstring.

EICO tilbyder en lang række lækre vinkøleskabe fra velrenommerede Vestfrost, der har 25 års erfaring med design, udvikling og produktion af kvalitets-vinkøleskabe i Danmark.

Vinkøleskabe til den ”almindelige forbruger”

Tidligere var vinkøleskabe en ”specialitet” forbehold restauranter og vidende vinentusiaster. Sådan er det dog slet ikke længere.

- Antallet af passionerede vinentusiaster er vokset de seneste 25 år, og det har bidraget til, at efterspørgslen efter vinkøleskabe er vokset markant. Det er ikke længere blot samlere af dyr årgangsvin, der finder glæde i at opbevare vinen optimalt, men også ”menigmand”, der sætter pris på gode dråber i glasset og lidt hverdagsluksus. Vinkøleskabene fra Vestfrost repræsenterer nogle produkter, vi er enormt stolte af og glæder os til at tilbyde den almindelige forbruger, fortæller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO.

Ud over ”lækkerhedsfaktoren” i at have et vinkøleskab stående, som præsenterer vinen på smuk vis, er der en lang række positive effekter ved at opbevare sin vin i et vinkøleskab. Du opnår nemlig et endnu bedre miljø for vinflaskerne end i en vinkælder, idet vinkøleskabet beskytter vinen mod både temperatursvingninger, rystelser, uv-stråling og smagspåvirkning fra andre ting. Dermed sikrer du, at vinen modnes korrekt, og desuden har din vin altid den rette serveringstemperatur.

13 forskellige vinkøleskabe

Alle vinkøleskaben fra Vestfrost er produceret i høj kvalitet og i et enkelt og stilrent design. Med ikke mindre end 13 forskellige skabe er der dermed også stor mulighed for at få et skab, som passer præcis til dine ønsker.

De 13 skabe har plads til alt mellem 32 og 197 flasker vin, og med en prisrange fra DKK 8.495 – 20.995 er det altså i allerhøjeste grad muligt at vælge en type, der passer både til behov og pengepung.

 

Se alle de lækre Vestfrost-vinkøleskabe