Der findes et Vestfrost-vinkøleskab til alle

Overvejer du at købe et vinkøleskab fra Vestfrost, er der ikke mindre end 19 forskellige varianter at vælge imellem. Du finder uden tvivl et, der både passer til dit behov og din pengepung.

Drømmer du om et elegant og eksklusivt vinkøleskab, der både ser godt ud og opbevarer din vin på allerbedste vis?

Så bør du se nærmere på de mange lækre vinkøleskabe, som EICO tilbyder fra velrenommerede Vestfrost, der har mere end 25 års erfaring med design, udvikling og produktion af kvalitets-vinkøleskabe i Danmark.

Se alle de unikke Vestfrost-vinkøleskabe her  

19 vinkøleskabsmodeller

Porteføljen fra Vestfrost består af 18 forskellige modeller, som dækker forskellige behov i forhold til anvendelse samt hvor mange penge, du ønsker at investere i vinkøleskabet.

Priserne varierer fra DKK 9.995 – 28.495 og giver dig som køber mulighed for at finde den model, som passer lige præcis til dig. Herunder ser du et udpluk af mulighederne fra Vestfrost:

VKG 571

VGK 571 er et vinkøleskab med plads til 116 vinflasker, som også inkluderer en showhylde. Vinkøleskabet er i fuld højde og fremstår med flotte sorte fronter samt tonet glasdør med sort ramme. Denne model har vibrationsdæmpet kompressor og én temperaturzone i hele vinkøleskabet (monozone).

Læs mere om VKG 571 her 

 

FZ 365 W

Denne model har plads til 197 flasker vin, hvilket inkluderer fem træhylder i ubehandlet eg samt en præsentationshylde. Vinkøleskabet har vibrationsdæmpet kompressor og har indbygget varmelegeme. Derudover har vinkøleskabet flere temperaturzoner, der ikke er adskilte (multizone).

Læs mere om FZ 365 W her 

 

FZ 429 W

FZ 429 W er den absolutte topmodel fra Vestfrost. I dette vinkøleskab er der plads til 90 flasker, som også inkluderer ni træhylder i ubehandlet eg, hvoraf de syv fungerer som udtrækshylder. Vinkøleskabet har dæmpbar belysning (LED-lys) i hele dørens højde. Modellen har indbygget varmelegeme og vibrationsdæmpet kompressor og er desuden et multizone-skab med temperaturzoner, der ikke er adskilte.

Læs mere om FZ 429 W her 

Se hele produktporteføljen fra Vestfrost-vinkøleskabe