07/09/2019

EICO lancerer unikke vinkøleskabe

Lyder det fristende med lidt ekstra hverdagsluksus i sommervarmen? EICO har netop lanceret en unik og særdeles lækker portefølje af kvalitets-vinkøleskabe fra velrenommerede Vestfrost.

Alle Vinkoeleskabe

Sommer, sol og hyggelige sammenkomster. Vi er lige midt i den tid, som de fleste af os sætter allermest pris på, nemlig tiden for at hygge os lidt ekstra udendørs – i haven, på terrassen eller balkonen. Og hvad er så bedre end lidt hverdagsluksus i sommervarmen – og muligheden for at kunne skænke nogle gode og tempererede rosé- eller hvidvinsdråber i glasset?

Som noget helt nyt tilbyder EICO nu også en lang række lækre vinkøleskabe fra velrenommerede Vestfrost, der har 25 års erfaring med design, udvikling og produktion af kvalitets-vinkøleskabe i Danmark.

Vinkøleskabe til den "almindelige forbruger"

Tidligere var vinkøleskabe en ”specialitet” forbehold restauranter og vidende vinentusiaster. Sådan er det dog slet ikke længere.

- Antallet af passionerede vinentusiaster er vokset de seneste 25 år, og det har bidraget til, at efterspørgslen efter vinkøleskabe er vokset markant. Det er ikke længere blot samlere af dyr årgangsvin, der finder glæde i at opbevare vinen optimalt, men også ”menigmand”, der sætter pris på gode dråber i glasset og lidt hverdagsluksus. Vinkøleskabene fra Vestfrost repræsenterer nogle produkter, vi er enormt stolte af og glæder os til at tilbyde den almindelige forbruger, fortæller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO.

Ud over ”lækkerhedsfaktoren” i at have et vinkøleskab stående, er der en lang række positive effekter ved at opbevare sin vin i et vinkøleskab. Du opnår nemlig et endnu bedre miljø for vinflaskerne end i en vinkælder, idet vinkøleskabet beskytter vinen mod både temperatursvingninger, rystelser, Uv-stråling og smagspåvirkning fra andre ting. Dermed sikrer du, at vinen modnes korrekt, og desuden har din vin altid den rette serveringstemperatur.

Tidligere var vinkøleskabe en ”specialitet” forbehold restauranter og vidende vinentusiaster. Sådan er det dog slet ikke længere.

13 forskellige vinkøleskabe

Alle vinkøleskaben fra Vestfrost er produceret i høj kvalitet og i et enkelt og stilrent design. Med ikke mindre end 13 forskellige skabe er der dermed også stor mulighed for at få et skab, som passer præcis til dine ønsker.

De 13 skabe har plads til alt mellem 32 og 197 flasker vin, og med en prisrange fra DKK 8.495 – 20.995 er det altså i allerhøjeste grad muligt at vælge en type, der passer både til behov og pengepung.