Sådan finder du vinkøleskabets typeskilt 

Skulle der ske noget uforudset med dit nye vinkøleskab, bør du vide, hvordan du finder produktets typeskilt.

Vinkøleskab

Skulle du være så uheldig, at du får problemer med dit vinkøleskab, er det godt at vide, at der er hjælp at hente hos EICO. 

Får du behov for hjælp, er det imidlertid vigtigt at du, allerede inden du tager kontakt, har identificeret vinkøleskabets typeskilt. Typeskiltet identificerer nemlig dit specifikke skab og gør det dermed enklere at hjælpe dig hurtigt og effektivt.  

Findes i vinkøleskabets kabinet 

Typeskiltet finder du indvendigt i vinkøleskabets kabinet – placeret i højre side. Typeskiltet er som oftest en sort eller sølvgrå label, der identificerer det specifikke skab. Hvis du skal informere os om typeskiltet, bør du tage et billede af hele typeskiltet og sende det til os på support@eico.dk. 

Har du spørgsmål til dit nye vinkøleskab fra Vestfrost, finder du med stor sandsynlighed svar i vores FAQ. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, kan du forsøge via søgefeltet, og skulle det ikke fungere, er du meget velkommen til at kontakt os gennem support på telefon 9882 3999. Supporten er en bemandet support, der er åben mandag til torsdag fra 09:00-16:00 og fredag fra 09:00-15:00.  

FAQ: Alt du bør vide om dit nye vinkøleskab