11/10/2022

Sådan opbevarer du jule-vinen med Vestfrost

Nu kan du få én ting mindre at stresse over op til jul - lyder det ikke lækkert? Med et vinkøleskab fra velrenommerede Vestfrost behøver du ikke at tænke over, om julevinen har den rette temperatur.

Vestfrost vinkøleskab julevin

Du skal bare sørge for at udvælge den helt perfekte vin til julemaden og putte den i dit vinkøleskab, når du kommer hjem. Så er den klar til servering, når julemaden kommer på bordet - nemmere kan det næsten ikke blive.

Hvorfor er et Vestfrost vinkøleskab en god idé?

For det første, det er svært at slå erfaring. Er der noget Vestfrost har, så er det erfaring i at producere vinkøleskabe - faktisk mere end 25 års erfaring.

Det begyndte med vinkøleskabe produceret primært til gourmetrestauranter, vinhandlere og professionelle samlere, som alle stillede høje krav til det miljø, vinen opbevares i.

Siden er antallet af passionerede vinentusiaster vokset og interessen for korrekt opbevaring og servering steget. Derfor er Vestfrosts professionelle vinkøleskabe nu flyttet ind i de private boliger. Vestfrost er den eneste leverandør, som både designer, udvikler og producerer vinkøleskabe i Danmark.

Læs også vores 7 gode grunde til at vælge et vinkøleskab her. 

Mange valgmuligheder

Vinkøleskabene fra Vestfrost sikrer optimale temperaturer for din vin. Og netop det giver dig og dine gæster mulighed for at nyde en veltempereret vin. De store vinkøleskabe fra Vestfrost er danskproducerede, og disse nye og moderne skabe rummer mange flasker vin og er både energirigtige og meget støjsvage. Med varierende højder og avancerede teknikker kan Vestfrost vinkøleskabe integreres i de fleste køkkener. Skabet kan stå frit op ad en væg, bygges ind mellem køkkenelementer eller stå side by side med andre vinkøleskabe eller måske en display cooler?

Læs mere om den smarte side-by-side løsning med et vinkøleskab og en MFG95 display cooler fra Vestfrost her

Vores kollektion af Vestfrost vinkøleskabe er omfattende og giver dig mulighed for at vælge, så dine personlige ønsker til design og egenskaber tilgodeses.

Se hele vores sortiment af Vestfrost vinkøleskabe her.