05/16/2022

Unikke vinkøleskabe fra Vestfrost

Hos EICO får du adgang til en unik og særdeles lækker portefølje af kvalitets-vinkøleskabe fra velrenommerede Vestfrost.

Vestfrost vinkøleskab

Drømmer du om et unikt og lækkert vinkøleskab, der både giver dit hjem det ”lille ekstra”, samtidig som du får mulighed for at opbevare din vin helt korrekt?

Så bør du se nærmere på de mange lækre vinkøleskabe, som EICO tilbyder fra velrenommerede Vestfrost, der har 25 års erfaring med design, udvikling og produktion af kvalitets-vinkøleskabe i Danmark.

Se alle de lækre Vestfrost-vinkøleskabe her

Vinkøleskabe til den ”almindelige forbruger”

Tidligere var vinkøleskabe en ”specialitet” forbeholdt restauranter og vidende vinentusiaster. Sådan er det dog slet ikke længere.

- Antallet af passionerede vinentusiaster er vokset de seneste 25 år, og det har bidraget til, at efterspørgslen efter vinkøleskabe er vokset markant. Det er ikke længere blot samlere af dyr årgangsvin, der finder glæde i at opbevare vinen optimalt, men også ”menigmand”, der sætter pris på gode dråber i glasset og lidt hverdagsluksus. Vinkøleskabene fra Vestfrost repræsenterer nogle produkter, vi er enormt stolte af og glæder os til at tilbyde den almindelige forbruger, fortæller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO.

Ud over ”lækkerhedsfaktoren” i at have et vinkøleskab stående, er der en lang række positive effekter ved at opbevare sin vin i et vinkøleskab. Du opnår nemlig et endnu bedre miljø for vinflaskerne end i en vinkælder, idet vinkøleskabet beskytter vinen mod både temperatursvingninger, rystelser, UV-stråling og smagspåvirkning fra andre ting. Dermed sikrer du, at vinen modnes korrekt, og desuden har din vin altid den rette serveringstemperatur.

19 forskellige vinkøleskabe

Alle vinkøleskabene fra Vestfrost er produceret i høj kvalitet og i et enkelt og stilrent design. Med ikke mindre end 19 forskellige skabe er der dermed også stor mulighed for at få en model, der passer præcis til dine ønsker.

De 19 skabe har plads til alt mellem 24 og 197 flasker vin, og med en prisrange fra DKK 9.995 – 28.495 er det altså i allerhøjeste grad muligt at vælge en type, der passer både til behov og pengepung.

Se alle de lækre Vestfrost-vinkøleskabe