02/28/2022

Derfor er vinkøleskabe blevet så populære

De senere år er vinkøleskabe i de danske hjem blot blevet mere og mere populære – og det med god grund.

Glas med forskellige vine

Lidt luksus i hverdagen. Sådan er det nok mange, der tænker. Og er du blevet én af de heldige ejere af et vinkøleskab, går du altså ikke imod strømmen.  

Tidligere var vinkøleskabe en ”specialitet” forbeholdt restauranter og vidende vinentusiaster. Sådan er det dog slet ikke længere. 

- Antallet af passionerede vinentusiaster er vokset de seneste 25 år, og det har bidraget til, at efterspørgslen efter vinkøleskabe er vokset markant. Det er ikke længere blot samlere af dyr årgangsvin, der finder glæde i at opbevare vinen optimalt, men også ”menigmand”, der sætter pris på gode dråber i glasset og lidt hverdagsluksus. Vinkøleskabene fra Vestfrost repræsenterer nogle produkter, som vi er enormt stolte af og glade for, at vi kan tilbyde den almindelige forbruger, fortæller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO. 

Få svar på vigtige spørgsmål om vinkøleskabe  

Derfor er et vinkøleskab ideelt 

Ud over ”lækkerhedsfaktoren” i at have et vinkøleskab stående, er der en lang række positive effekter ved at opbevare sin vin i et vinkøleskab. Du opnår nemlig et endnu bedre miljø for vinflaskerne end i en vinkælder, idet vinkøleskabet beskytter vinen mod både temperatursvingninger, rystelser, uv-stråling og smagspåvirkning fra andre ting. Dermed sikrer du, at vinen modnes korrekt, og desuden har din vin altid den rette serveringstemperatur. 

Har du spørgsmål til dit nye vinkøleskab fra Vestfrost, finder du med stor sandsynlighed svar i vores FAQ. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, kan du forsøge via søgefeltet, og skulle det ikke fungere, er du meget velkommen til at kontakt os gennem support på telefon 9882 3999. Supporten er en bemandet support, der er åben mandag til torsdag fra 09:00-16:00 og fredag fra 09:00-15:00.  

FAQ: Her finder du nyttig information om vinkøleskabe