12/01/2020

Vinkøleskabet – i eksplosiv vækst

Er du også nysgerrig på et vinkøleskab? Peter tjekker – og drømmer sig måske allerede frem til weekenden. EICO har et stort udvalg af vinkøleskabe, og så ved vi bare rigtig meget om emnet.

7027 1

Vinkøleskabet er interessant, og hos EICO ved vi en hel del om emnet. Vores kollektion af vinkøleskabe fra Vestfrost giver dig mulighed for at genskabe vinkælderens miljø og lade vinen udvikle sig, for at du får den bedste vinoplevelse.

WFG 24 er nyeste skud på stammen i porteføljen af lækre vinkøleskabe fra velrenommerede Vestfrost.

Det kompakte vinkøleskab med plads til 24 flasker vin måler 60 x 60 centimeter og har samme størrelse som en almindelige ovn. Dermed passer det perfekt til indbygning i køkkenskabet f.eks. kombineret med ovn i højskabsvæg.

Vinkøleskabets to adskilte temperaturzoner sørger for, at det både kan anvendes som opbevarings- og serveringsskab. Derudover leveres det med ubehandlede egetræshylder, der forstærker fornemmelsen af luksus og ”vinkælder” i vinkøleskabet.

Med WFG 24’s lækre og indbydende design får vinentusiasten, der har begrænset med plads, mulighed for et elegant og funktionelt vinkøleskab i velkendt Vestfrost-kvalitet.

Vinkøleskabet er interessant, og hos EICO ved vi en hel del om emnet 😊. Det inspirerende program af danskproducerede vinkøleskabe fra Vestfrost er stort.