Hils på vores nye kollegaer

06 2019

Vi har budt varmt velkommen til Søren, som er vores nye lagermedarbejder. Søren er startet og er i gang med at pakke varer – han skal bl.a. stå for at pakke GLS ordre og ansvarlig for at varemodtage samt pakke vinkøleskabe fra Vestfrost. 

Velkommen Søren :) 

05 2019

Det går stærkt hos Eico og måske vil du opleve en ny stemme i røret næste gang du ringer ind til salgsafdelingen. Gitte er startet og kommer med en stor erfaring især med de nordiske kunder. Hun vil få oplæring i interne processer, arbejdsgange og få introduktion til de andre afdelinger. Snart er hun klar til ordre og telefoner.


Velkommen Gitte :) 

 

05 2019

Vi kan med glæde præsentere en ny kollega til vores svenske team. Det er Dan Sångberg, som er vores Salgs- og distriktschef for Sverige. Dan kommer med en stor branche- og produkt erfaring og er allerede tiltrådt stillingen. Han vil sammen med Mikael Degerlund være med til at give den bedste service til vores svenske kunder.

Velkommen Dan :) 

 

04 2019

Vi styrker marketingteamet med en ny kollega. Jenna er ansat og startet d. 1. april som marketingassistent, hvor hun bl.a. skal arbejde med hjemmesiden og tekster.  Jenna har læst kommunikation på Aalborg universitet. 

Velkommen Jenna :)

01 2019

Vi har fået en ny kollega med på holdet. Lisa er startet i Intern Salg og efter hun er færdig med oplæringsrunden, er hun klar til at hjælpe med ordre og telefoner i Intern Salg. Lisa er nyuddannet og har været i praktik hos Alfa Laval. 

Velkommen Lisa :) 


08 2018 

Vores salgsteam har fået en ekstra salgsressource til det danske marked, nu hvor Alexander Skjærlund, er vores nye Account Manager til Sjælland. Han kommer med en stor branche erfaring og kender således en del til Eicos produkter. Efter indtroduktion er Alexander klar til at besøge kunderne.

Velkommen Alexander :) 

 

07 2018: 

Velkommen til servicemontør Stig Hansen - og velkommen til vores første Eico-montørbil.
Stig kører After-service på Sjælland. Han har i forvejen en del erfaring med vores emhætter og er allerede ude og give en hjælpende hånd ...  

Tag godt imod ham. 

 

06 2018: 

Lagerteamet er blevet styrket og Henrik Nellemann er allerede i fuld sving med at pakke og sende varer ud til vores kunder. Derudover vil han også hjælpe med varemodtagelse og lagerstyring mm. Henrik har god erfaring med lagerarbejde. 

Velkommen Henrik :) 

 

06 2018:

Vi styrker vores økonomiafdeling og byder varmt velkommen til Dorthe Sidelmann. Efter Dorthe er introduceret til vores kunder, produkter og arbejdsgange, er hun klar til at arbejde med bogføring herunder fakturering og ind- og udbetalingering mm.  

Velkommen ombord :) 

 

03 2018:

Salgsteamet har fået en ekstra ressource nu hvor Mike er klar til at køre ud og repræsentere EICO på bedste vis hos kunderne. Mike Knøss er allerede tiltrådt som Account Manager og har stor brancheerfaring. Han kender således på forhånd en del til vores emhætter og kogeplader. 

Tag godt imod Mike hvis du møder ham på din vej:)

 

02 2018:

Snart kommer der en ny stemme i telefonen når du ringer til Intern Salg. Christina er startet, og så snart hun er introduceret til produkter og arbejdsgange, så er hun frisk og klar til at håndtere ordreflow og telefoner i Intern Salg. 

Velkommen Christina :)

 

11 2017: 

Vi er glade for at byde velkommen til vores indkøbschef Jens. Han kommer med lang erfaring fra teknisk indkøb og skal arbejde med optimering af processer og vareflow.

Han tiltrådte stillingen primo november 2017 og er blevet kendt med Eico’s produkter, processer og har været på leverandør besøg.

 Vi ser frem til et spændende samarbejde!

 

08 2017:

Det norske marked er yderst vigtigt for Eico og vores strategi for hele Norden.
Det er derfor med stor glæde, at det norske salgsteam, er blevet styrket, og vi kan præsentere endnu en distriktschef i Norge.

Sammen med Kenneth Brynli og Øyvind Nilsen vil han have ansvaret for vores norske kunder.
Trond tiltrådte stillingen i Eico primo august, og har brugt den første tid til at blive fortrolig med Eico’s produkter, rutiner og generel introduktion hos Eico i Danmark.

 

 

04 2017:

Eico er glade for at kunne byde velkommen til nye medarbejdere.

Det går stærkt hos Eico og for at styrke holdet har vi ansat Line i marketing, hvor hun skal supplerer Anette. Line skal bl.a. arbejde med online markedsføring, brochure og POS materiale. Line er nyuddannet inden for international handel og markedsføring, og har været i studiepraktik hos Weber og Mariendal Electrics, hvor hun har arbejdet med marketing.

For at styrke salgs teamet og holde vores gode kundeservice har vi ansat Trine i Intern Salg. Hun skal hjælpe med salg, ordrebehandling og kundeservice. Trine er butiksuddannet og er vant til at daglig kundekontakt og god kundeservice.  

Velkommen til – vi glæder os til samarbejdet!