Hils på vores nye kollegaer


08 2018 

Vores salgsteam har fået en ekstra salgsressource til det danske marked, nu hvor Alexander Skjærlund, er vores nye Account Manager til Sjælland. Han kommer med en stor branche erfaring og kender således en del til Eicos produkter. Efter indtroduktion er Alexander klar til at besøge kunderne.

Velkommen Alexander :) 

 

07 2018: 

Velkommen til servicemontør Stig Hansen - og velkommen til vores første Eico-montørbil.
Stig kører After-service på Sjælland. Han har i forvejen en del erfaring med vores emhætter og er allerede ude og give en hjælpende hånd ...  

Tag godt imod ham. 

 

06 2018: 

Lagerteamet er blevet styrket og Henrik Nellemann er allerede i fuld sving med at pakke og sende varer ud til vores kunder. Derudover vil han også hjælpe med varemodtagelse og lagerstyring mm. Henrik har god erfaring med lagerarbejde. 

Velkommen Henrik :) 

 

06 2018:

Vi styrker vores økonomiafdeling og byder varmt velkommen til Dorthe Sidelmann. Efter Dorthe er introduceret til vores kunder, produkter og arbejdsgange, er hun klar til at arbejde med bogføring herunder fakturering og ind- og udbetalingering mm.  

Velkommen ombord :) 

 

03 2018:

Salgsteamet har fået en ekstra ressource nu hvor Mike er klar til at køre ud og repræsentere EICO på bedste vis hos kunderne. Mike Knøss er allerede tiltrådt som Account Manager og har stor brancheerfaring. Han kender således på forhånd en del til vores emhætter og kogeplader. 

Tag godt imod Mike hvis du møder ham på din vej:)

 

02 2018:

Snart kommer der en ny stemme i telefonen når du ringer til Intern Salg. Christina er startet, og så snart hun er introduceret til produkter og arbejdsgange, så er hun frisk og klar til at håndtere ordreflow og telefoner i Intern Salg. 

Velkommen Christina :)

 

11 2017: 

Vi er glade for at byde velkommen til vores indkøbschef Jens. Han kommer med lang erfaring fra teknisk indkøb og skal arbejde med optimering af processer og vareflow.

Han tiltrådte stillingen primo november 2017 og er blevet kendt med Eico’s produkter, processer og har været på leverandør besøg.

 Vi ser frem til et spændende samarbejde!

 

08 2017:

Det norske marked er yderst vigtigt for Eico og vores strategi for hele Norden.
Det er derfor med stor glæde, at det norske salgsteam, er blevet styrket, og vi kan præsentere endnu en distriktschef i Norge.

Sammen med Kenneth Brynli og Øyvind Nilsen vil han have ansvaret for vores norske kunder.
Trond tiltrådte stillingen i Eico primo august, og har brugt den første tid til at blive fortrolig med Eico’s produkter, rutiner og generel introduktion hos Eico i Danmark.

 

 

04 2017:

Eico er glade for at kunne byde velkommen til nye medarbejdere.

Det går stærkt hos Eico og for at styrke holdet har vi ansat Line i marketing, hvor hun skal supplerer Anette. Line skal bl.a. arbejde med online markedsføring, brochure og POS materiale. Line er nyuddannet inden for international handel og markedsføring, og har været i studiepraktik hos Weber og Mariendal Electrics, hvor hun har arbejdet med marketing.

For at styrke salgs teamet og holde vores gode kundeservice har vi ansat Trine i Intern Salg. Hun skal hjælpe med salg, ordrebehandling og kundeservice. Trine er butiksuddannet og er vant til at daglig kundekontakt og god kundeservice.  

Velkommen til – vi glæder os til samarbejdet!