Service og support

På servicefronten er EICO stærkere end de fleste. Vores højeste prioritet er nemlig at sikre dig en god oplevelse – både med vores produkter og med den support, vi tilbyder, hvis du skulle få brug for det. Derfor er det altafgørende for os, at du er tilfreds, og at dine produkter fungerer, som de skal.

Fakta og gode tips

Vi har her samlet en række gode råd om dit produkt, og hele vores service-team står klar til at hjælpe dig videre, hvis du mangler rådgivning, brugsanvisninger eller hjælp. Her kan du læse mere om, hvordan du bedst monterer, bruger og vedligeholder dit EICO-produkt. Klik, og se vores gode råd til emhætter, vaske, armaturer og affaldssystemer.

 

Har du brug for hjælp

Hvis du brug for service, eller mangler du en reservedel, skal du blot udfylde formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og finder en løsning.

Anmeld fejl

Du kan læse om vores persondata politik her >>

Download brugsanvisning

Her kan du downloade brugsanvisninger til dine EICO-produkter.

Mangler du information om et produkt, der ikke findes her, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.

Find dit produkt

Energimærkning

Hos EICO har vi en grundlæggende holdning til, at handle kvalificeret, rettidigt og ordentligt. Vi lever selvfølgelig op til lovgivningen vedr. ecodesign.

Ecodesignkravet har til formål at begrænse EU’s energiforbrug og klimapåvirkning. Emhætter til husholdning skal i den forbindelse have et trykt energimærke med en skala fra A - G, hvor A er mest energieffektiv. Skalaen revideres løbende, så der kommer mere og mere ambitiøse energiklasser i toppen af skalaen.

De nøjagtige standarder er beskrevet i forordningen om energimærkning af ovne og emhætter.

Der er krav om energimærkning af emhætter til husholdninger. 

 

Krav til energimærkning

Energimærket viser hvor energieffektivt produktet er.

Mærket viser også produktets energiforbrug og andre relevante forhold ved brug af produktet.

 

 

Oplysninger på energimærket er energieffektivitetsklassen, årligt energiforbrug og støjniveau.

Endvidere er der angivelse af hydraulisk effektivitet, belysningseffektivitet og fedtrensningseffektivitet.