Vin-entusiaster Vælger Vestfrost

Vinkøleskabe

Se alle Vinkøleskabe

Flaskeskabe

Se alle Flaskeskabe

Tilbehør

Se Tilbehør

SOLID, FUNCTION eller FUNCTION+ ?

SOLID

Alle vinkøleskabe i SOLID-serien har en enkelt zone og er dermed særdeles velegnet til større samlinger af vin med ens behov for opbevaring. Den vibrationsdæmpede kompressor og træhylderne minimerer rystelser og hvirvlende bundfald. Samtidig har alle skabene UV-filter i glasdøren, samt et mørkt interiør for at skærme mod lysets skadelige stråler og hindre refleksion i vinkøleskabet. En enkel og elegant kæde af LED-lys fremhæver vine placeret øverst i skabet. Belysningen tænder automatisk ved åbning af vinkøleskabets dør, men kan også indstilles til at være tændt, når skabets dør er lukket. Vinkøleskabene kan aflåses.

FUNCTION

FUNCTION-serien har de gode egenskaber fra SOLID-skabene, samt en lang række ekstra fordele. Skabene i denne serie har flere zoner, der sikrer et optimalt klima til både langtidsopbevaring nederst i vinkøleskabet og samtidig serveringsklar vin øverst i skabet. Det indbyggede varmelegeme muliggør et bredt spænd i temperaturen og beskytter samtidig dine vine, hvis temperaturen i lokalet er lav. De store FUNCTION-skabe er udstyrede med en FrostVagt, der vil slå kølingen fra, hvis der skulle opstå en fejl i kølesystemet.

FUNCTION+

FUNCTION+ er den mest eksklusive serie i Vestfrosts sortiment af vinkøleskabe, med de bedste egenskaber fra FUNCTION-skabene samt en række ekstra fordele. Vinkøleskabene har et unikt og elegant design. Forsiden er i tonet glas med en sort ramme. Håndtaget er integreret i hele dørens højde for at opnå et glat og strømlinet udtryk. FUNCTION+-serien er en pionér inden for lavt energiforbrug og skabe fra denne serie er de første vinkøleskabe i verden, der har opnået energiklasse A+. Lydniveauet er ligeledes minimeret uden at gå på kompromis med de tekniske funktionaliteter, der sikrer en optimal vinoplevelse.

Læs ofte stillede spørgsmål om vinkøleskabe

Se vores Vestfrost katalog

Har du spørgsmål? Så tag fat i os med det samme

Kontakt os

Se alle Vestfrost Vinkøleskabe

Klik her for at se vores store udvalg fra Vestfrost og find din nærmeste forhandler

Vestfrost vinkøleskabe