In your home

Find inspiration i hvordan andre har indrettet deres hjem med vores produkter.

Phantom

"Jeg er rigtig tilfreds med vejledningen"

"Eico har i høj grad hjulpet os med valget af hvidevarer – specielt emhætte og kogeplade. Jeg fik enormt meget ud af at besøge showroom og få visualiseret de forskellige måder af lave aftræk og udsug på. Derudover gennemgik vi de forskellige andre hvidevarer og deres features, så jeg var klædt på til at vælge den rigtige løsning for os. Jeg er desuden overrasket over den store ekspertise på området. Jeg følte, at jeg gik fra showroomet med en lille bid af viden af en stor, tung og nørdet bog om emhætter. Jeg er rigtig tilfreds med vejledningen, og synes jeg kan gebærde mig rimeligt inden for hvidevarer og de tilhørende begreber og funktioner"

-Johanne L., Danmark
@femte.til.venstre
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
EicoE24

"Da vi så Eicos fine design i sten, var vi ikke i tvivl om, at det var den, vi skulle investere i"

"Da vi skulle indrette køkken, var noget af det sværeste at finde en emhætte, som kunne passe ind. De fleste er klodsede, grimme eller kommer bare til at fylde dumt i rummet. Men da vi så Eicos fine design i sten, var vi ikke i tvivl om, at det var den, vi skulle investere i ♡ Vi valgte den med kulfilter, så der ikke skulle laves udgang i væggen og det fungerer så fint til vores hverdagsbrug."
-Maria H., Danmark
@bella.byhus

"Den indbyggede emhætte er helt fantastisk"

"Grunden til, at vi er så tilfredse med denne kogeplade, er fordi den er let at rengøre, brugervenlig (vores børn på 8-11 år bruger den også uden problemer). Den steger jævnt, og den indbyggede emhætte er helt fantastisk. Vi undgik også at lave hul i væggen og ekstra plads til en væg- eller loftemhætte, hvilket er det bedste i forhold til pladsmangel i køkkenet. Det er også perfekt med en lås på den, når det kommer til børnene. Da vores børn var mindre, låste vi den, så de ikke kunne stege mad eller bruge den, når vi var væk."

-Christina M., Norge
@bare.christina_
NikolaTesla Switch
NikolaTesla Switch
NikolaTesla Switch
EicoE30

@plaur9

Lol

@solringen73