Populære modeller

NT

Sådan virker NikolaTesla

Funktionaliteten mellem de to integrerede dele fungerer perfekt: emhætten, placeret i den centrale zone, kommunikerer med wireless connection - ventilationsenheden virker enten via et intelligent sensorsystem som aflæser mængde og kvalitet af luft og dampe, eller den modtager informationer fra kogesektionen om antallet samt effekten af de kogezoner som er i brug, og sugestyrken justeres automatisk herefter.

Kogesektionen har på de fleste modeller blandt andet brofunktion, som gør det muligt for dig at forene to tilstødende kogezoner, så du kan lave mad med store gryder. Med touch control tilsluttes sense automatikken, som er en wireless connection mellem emhætte og kogeplade, eller du kan også justere både hastigheden af de enkelte kogezoner og emhættens sugestyrke separat. Der er afrundede kanter på kogepladen, hvilket gør at den enten kan ilægges eller planlimes, alt efter ønsker og muligheder.

nt

Keramiske recirkulationsfiltre

I den version af NikolaTesla, der virker med recirkulation, suges uren luft gennem systemets højtydende keramiske recirkulationsfiltre. Disse filtre fjerner over 80% af lugten, allerede når luften passerer igennem første gang. De keramiske filtre har en levetid på op til 5 år og vedligeholdelsen er nem. Hvert halve år tages filtrene og og lægges in i ovnen, der tændes på 200 grader. Efter 40 minutter er filtrene brændt rene, så de kan sættes tilbage i emhætten. Der er direkte adgang til filtrene fra den øverste del af kogepladen, hvorfra de simpelt kan tages ud og regenereres eller udskiftes.

NT

Highlights

nt

KRAFTIGT SUG

Sugeevnen er så kraftig, at luften flyttes med hele 5,1 meter i sekundet. Det betyder, at damp og os fra madlavningen, med det samme trækkes ned i udsugningen midt på kogepladen.

NT

NEM BETJENING

En enkelt berøring med fingerspidsen er nok til at aktivere og justere NikolaTesla. Det er nemt at bruge NikolaTesla-betjeningspanelet, fordi designet er intuitivt, og kogezoner og emhætten kan styres separat.

NT

AUTOMATISK STYRING

Ventilationsenheden modtager trådløst informationer fra kogesektionen og kan automatisk justere sugestyrken.

NT

LYDSVAG EMHÆTTE

Med 37-59 dB(A) er emhætten en af markedets mest lydsvage af sin type og samtidig i den meget strømbesparende energiklasse A+

NT

LET RENGØRING

Det vaskbare fedtfilter kan tages op og rengøres i opvaskemaskinen. En særlig ventil i bunden af NikolaTesla gør det muligt at dræne eventuel væske i bundkarret. Også det keramiske glas, er rengøringsvenligt og fri for betjeningsknapper, så skønhed kombineres her med praktiske egenskaber.

NT

KERAMISKE FILTRE

De højtydende keramiske recirkulationsfiltre til NikolaTesla kan regenereres i ovnen og er derved effektive til rensning af luften i op til 5 år.

Fleksibel Montering

NikolaTesla-emhætten er tilgængelig i to varianter - både i en version for aftræk og i en version for recirkulation

Version for aftræk

Version for aftræk

Leveres komplet med standard rørføring og tape til at tætne sammenføring af rørene.

Version for recirkulation

Version for recirkulation

Leveres komplet med standard rørføring, recirkulationsfiltre, udblæsningsstuds til soklen og tape til at tætne sammenføring af rørene.

FAQ om NikolaTesla

Hvordan kan det lade sig gøre, at luften trækker nedad i kogeplader med integrerede emhætter?

Når hastigheden eller trækkraften på luften i nedadgående retning er kraftigere end den hastighed, hvormed luften normalt stiger op, lader dette sig gøre. Drejer det sig om almindelig vanddamp, er suget i NikolaTesla-modellerne minimum fem gange så kraftigt, som den normale opdriftskraft.

Hvad er forskellen på aftræk til det fri og recirkulation?

Udluftningsemhætter leder, via aftrækskanaler, mados og damp udenfor huset og udskifter således luften. En emhætte med recirkulation renser luften ved hjælp af fedt- og lugtfiltre. Efter filtrering ledes luften tilbage til rummet. Rumluften renses ved gentagen passage gennem filtret. Med recirkulationsversionen er rørføringen til et punkt udenfor køkkenet ikke nødvendigt. I stedet renses luften ved gennemstrømning i aktive kulfiltre.

Bemærk! Filtrene fjerner ikke damp.
Dette fjernes ved ekstra udluftning eller f.eks. via husets centralventilationssystem.

Hvad sker der på en NikolaTesla model hvis noget koger over, og der løber vand ned i den?

Alle har oplevet at kartofler eller pasta koger over. NikolaTesla pladen er bygget op med et bundkar til at opsamle eventuel væske. Det er et kar, som kan tømmes via en ventil i bunden.

Hvor kan jeg købe tilbehør til min NikolaTesla?

Du kan købe tilbehør til NikolaTesla-modeller fra vores Tilbehørs shop.

Hvor bliver dampen af, når den i en NikolaTesla model ryger ned i hullet i kogepladen?

Emhættedelen på NikolaTesla har som alle emhætter til formål at rense luften efter madlavning. Dvs. at mados og damp suges gennem emhættens filtersystem. Herfra ledes luften gennem rørføring ud af huset.

NikolaTesla Unplugged

Innovation, design og funktionalitet

NikolaTesla Unplugged har vundet adskillige awards for innovation, design og funktionalitet. Modellen tager æstetikken til et højere niveau, når den flotte induktionskogeplade tilføres integreret emhætte og analoge betjeningsknapper, som giver en mere intuitiv følelse. Det er en lækker detalje, som kun forfiner produktets udtryk og giver en nem betjening, hvilket garanterer en god oplevelse under madlavningen.

 • 90 cm kogesektion
 • Ydeevne op til 5,1 m/s
 • 2 x brofunktion
 • Ekstra høj effekt på 3.700 Watt pr. zone
 • Ned til 6 cm sokkelhøjde => passer i flere køkkendesigns
 • Rørføringspakke ned til gulvhøjde medfølger

NikolaTesla Unplugged modeller

NikolaTesla Flame

Restaurantoplevelsen hjemme hos dig selv

NikolaTesla Flame er designet af italienske Fabrizio Crisà, som med respekt for den traditionelle gaskogeplades funktionalitet og fordele har kombineret det med vor tids innovative integrerede emhætteløsninger. Det betyder også, at forbrugerne nu kan få lidt ekstra luksus ind i hverdagen - og madlavningen kan nå nye gastronomiske højder i de private hjem. NikolaTesla Flame skiller sig ud fra mængden med det moderne og elegante støbejernsdesign.

 • Nem vedligeholdelse med glas
 • Ydeevne op til 5,1 m/s
 • Ned til 6 cm sokkelhøjde => passer i flere køkkendesigns
 • Dual burner 3.5 kW
 • Recirkulationskit med rørføring og keramiske filtre medfølger

NikolaTesla Flame modeller

NikolaTesla Alpha

Få en fleksibel installation med NikolaTesla Alpha

NikolaTesla Alpha passer perfekt ind i langt størstedelen af de skandinaviske køkkener, og der er garanteret høj kvalitet, udsugning og induktionsydelse. Modellen er designet til nemt at blive installeret i moduler på både 80 cm og 90 cm efter ønske. Den 78 cm brede overflade passer problemfrit ind i ethvert køkkendesign.

 • Touch control
 • Slidertouch control with light guide
 • Ydeevne op til 5,1 m/s
 • Lavt støjniveau på 61 dB(A) ved maksimal sugestyrke
 • Ned til 6 cm sokkelhøjde => passer i flere køkkendesigns

Se alle NikolaTesla Alpha modeller

NikolaTesla Fit

Passer til et standard køkkenmodul (60cm).

Elica har introduceret NikolaTesla Fit, som er den første induktionskogeplade med integreret udsugning, der kan installeres i et standard køkkenmodul (60cm). NikolaTesla Fit justerer automatisk sugekraften, mens den sigter mod at opnå den bedste balance mellem lydniveau, luftstrøm og energieffektivitet. Den har en høj udsugningshastighed, der er mere end 5 gange hurtigere end hastigheden af stigende vanddampe, hvilket sikrer effektiv ventilation med begrænset støjniveau. Emhætten i midten er helt skjult og kan aktiveres med et simpelt tryk. Glaspladen kan svinges trinløst til opretstående 90° og på den måde påvirke suget.

 • Touch control
 • Slidertouch control with light guide
 • Ydeevne op til 5,1 m/s
 • Kan monteres i et 60 cm modul
 • Sensor teknologi

Se alle NikolaTesla Fit modeller

NikolaTesla One

Den første induktionskogeplade med emhætte

NikolaTesla One er den første induktionskogeplade fra Elica, med fuldt integreret ventilation. Den centrale emhætte er perfekt integreret i selve kogepladen. Den er lydsvag og præsterer i top hvad angår sugeevne og energieffektivitet. NikolaTesla One flytter luften med hele 5,1 m/s.

 • Ekstremt lavt støjniveau
 • Flytter luften med 5,1 m/s
 • 3 keep warm funktioner
 • Sensor teknologi
 • Slidertouch betjening
 • Komplet standard rørføring og tape medfølger

Se alle NikolaTesla One modeller

NikolaTesla Switch

Stramt design og rene linjer

Stramt design og rene linjer udtrykkes i den eksklusive NikolaTesla Switch. Modellen er i sin enkelthed bygget over en simpel induktionskogeplade med et display, der bliver helt usynligt i standby-tilstand. Området med emhætten er skjult af en glas- og støbejernsring, der er meget karakteristisk for modellen.

 • Ekstrem støjsvag aspiration hob
 • Flytter luften med 5,1 m/s
 • Prisvindende design
 • Fuldautomatisk sensor teknologi
 • Energiklasse A+
 • Komplet standard rørføring og tape medfølger

Se alle NikolaTesla Switch modeller

NikolaTesla Libra

Den første kogeplade med integreret vægt og emhætte

NikoleTesla Libra er den første kogeplade med integreret vægt - altid indenfor rækkevidde. Og vægten løber aldrig tør for batteri. Med tara funktionen er det muligt at nulstille mellem hver vejning, så flere ingredienser kan vejes og doseres individuelt i samme skål.

 • Effektiv emhætte integreret i kogepladen
 • Indbygget køkkenvægt
 • Mulighed for brokobling
 • Støbejernsrist til frasætning
 • Komplet standard rørføring og tape medfølger

Se alle NikolaTesla Libra modeller

NikolaTesla Prime

NikolaTesla Prime
NikolaTesla Prime

Flot i al sin enkelthed

NikolaTesla Prime er en induktionskogeplade med integreret emhætte. Det elegante støbejernsgitter giver produktet et professionelt udseende, og skjuler den kraftige emhætte. Et enkelt betjeningspanel styrer både zonerne og emhætten. I standby tilstand slukkes alt lys og din kogepladen står fantastisk flot i al sin enkelthed.

 • Effektiv emhætte integreret i kogepladen
 • Flytter luften med 5,1 m/s
 • Enkelt betjening af både zoner og emhætte
 • Sensor teknologi
 • Støbejernsrist til frasætning
 • Komplet standard rørføring og tape medfølger

Se alle NikolaTesla Prime modeller