Nyheder og Trends

Her har vi samlet en række inspirerende artikler om nyheder og trends fra vores blog.

Modular

Den perfekte emhætte til New York-køkkenstilen

Modular er Fabers nyeste innovative, vægmonterede emfang, der ikke kun effektivt suger mados og damp fra madlavning, men også giver fine muligheder for opbevaringsplads.

Læs mere

Kan emhætten blive det nye designikon i hjemmet

Opfatter du emhætten som et stykke boligindretning på lige fod med designerlamper og andet lækkert boliginteriør? Det burde du måske.

Læs mere

Beat i nye klæder

Den populære wirehængte emhætte Beat fra italienske Faber er kommet i nye klæder. EICO har tilføjet to nye varianter af den elegante emhætte til vores sortiment. Med i EICOs seneste kollektion findes Beat også i en flot Glossy Black og en Stainless steel version – lige til at hænge op i dit køkken.

Læs mere

Det lille og smarte vinkøleskab - WFG 24

Hos EICO får du adgang til en unik og særdeles lækker portefølje af kvalitets-vinkøleskabe fra velrenommerede Vestfrost. Vi har vinkøleskabe i mange forskellige størrelser, så hvad enten du har et lille køkken eller et stort, så er det et, som matcher dine behov.

Læs mere

Thin P – den perfekte emhætte til de skandinaviske køkkener

Med Thin P får du en kraftfuld vægmonteret emhætte i et smukt og tidløst design. Thin P er en stilfuld emhætte, som vil gøre sig godt i de skandinaviske køkkener.

 

Læs mere

Emhætten: Som et stykke kunst i dit køkken

Den helt rigtige emhætte sætter prikken over i’et og fungerer som et skulpturelt element og et smukt stykke kunst i dit køkken.

Læs mere