Emhætten: Som et stykke kunst i dit køkken

Den helt rigtige emhætte sætter prikken over i’et og fungerer som et skulpturelt element og et smukt stykke kunst i dit køkken.

Iris emhætte fra EICO

En emhætte behøver ikke bare at være en funktionel og praktisk indretning i dit køkken. Den kan tillige fungere som et skulpturelt element, der giver køkkenet kant og et ekstra designmæssigt krydderi. 

Se alle de flotte wirehængt emhætter her 

Emhætte-skulptur 

En af de rigtig gode muligheder for at skabe dit helt eget og unikke køkkendesign er en wirehængt emhætte. De tynde og diskrete wirer giver nemlig god mulighed for at lege med formerne – og dermed skabe et skulpturelt element, der på majestætisk vis troner i dit køkken.  

En anden mulighed er at vælge en af design-emhætterne fra EICO. Designemhætten er for dig, der sætter pris på en unik og banebrydende emhætte, du ikke lige finder i alle køkkener.  

Selvom emhætterne har skruet op for charmen, er der naturligvis ikke gået på kompromis med kvaliteten, effektiviteten og de tekniske hensyn.  

Mange skulpturelle løsninger 

EICO er leveringsdygtig i intet mindre end 36 wirehængte emhætter med kulfilter fra både Eico-, Faber- og Elica-brandet. Alle er særdeles velrenommerede brands fra producenter, der har lang erfaring med at skabe både innovative, smukke og funktionelle udsugnings-løsninger. 

De mange løsninger fås i mange forskellige modeller og udformninger. Derudover kommer de i en række farver og materialer - så mon ikke der også er en model til dig?  

Se alle frithængende design-emhætter fra EICO