Køl og Frys

Køl og Frys

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

Ovne, komfurer og kogeplader

Ovne, komfurer og kogeplader

Vestfrost vinkøleskab

Vinkøleskabe

Vask og Tør

Vask og Tør

Vestfrost

Længe leve hverdagen

Vi tilbringer en stor del af hverdagen i hjemmet. Det er her, vi laver mad, bager, vasker og tørrer tøj, fryser ned og sætter vores indkøb på køl – her, vi får tingene til at køre. Derfor er det vigtigt, at de hvidevarer, du omgiver dig med, er en hjælpende hånd, så du kan fokusere på andre ting. Derfor er vores fulde sortiment af hvidevarer fra Vestfrost mere end blot praktiske foranstaltninger. De er nøje udviklet til at glide ind som en naturlig del af din travle hverdag, samtidig med at de selvfølgelig er kvalitets- og designmæssigt integrerbare i de nordiske køkkener. Hos Vestfrost stræber vi efter at være lidt bedre, til en lidt mere fornuftig pris. Det synes vi, at vi skylder dig og din hverdag. 

 

Vestfrost ovn
Vestfrost kogeplade
Vestfrost
Vestfrost

Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Prøv engang at regne sammen, hvor meget tid du bruger på at lave mad, bage, vaske og tørre tøj, sætte varer på køl og tjekke, hvad der er i fryseren. Det bliver til ret så meget på rutine-kontoen og en del tid i selskab med dine hårde hvidevarer. Derfor er det vigtigt, at de er diskrete det ene øjeblik og en nydelse for sanserne det næste. At de kvalitetsmæssigt, funktionelt og designmæssigt lever op til din stil og dine ønsker, samtidig med at de kan købes til konkurrencemæssige priser. Vestfrost hvidevarer matcher alle de parametre.

Køl og Frys

Intelligente features og høj kvalitet. Det er, hvad du kan forvente af et køle- eller fryseskab fra Vestfrost. Hverdagen skal gøres så nem og gnidningsfri som muligt, og derfor har vi gjort lidt ekstra ud af de daglige rutiner. Med Vestfrost får du køle- og fryseløsninger, som passer perfekt ind i de nordiske køkkentrends.  

Se alle produkter
Vestfrost Køl & Frys

Populær model

VICF 11177 S NoFrost: Fuldintegreret køle-/fryseskab 177 cm 

Elektronisk temperaturkontrol

Med elektronisk temperaturkontrol kan du være sikker på, at den temperatur, du indstiller, er konstant. Du kan aflæse temperaturen på det digitale display. 

NoFrost teknologi

Kedelig afrimning hører fortiden til. Dette klares automatisk af afrimningssystemet uden at temperaturen i fryseren påvirkes.

Cold Air Flow

Dette er funktioner i køleskabe og køle-/fryseskabe. Konstruktionen kan variere mellem skabene, men funktionen er med til at sikre ensartet temperatur i skabet, ved at en blæser sørger for en jævn fordeling af kulden.

Læs mere
Vestfrost
Vestfrost opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

En opvaskemaskine er en hverdagsluksus, langt de fleste under sig selv. En opvaskemaskine fra Vestfrost gør den lille luksus til en endnu mere integreret del af din travle hverdag. For at finde den helt rigtige løsning til dit køkken skal du overveje, om det skal være en underbygningsopvaskemaskine eller en integreret opvaskemaskine. Vi har et bredt udvalg af begge typer.  

Se alle produkter

Madlavning

Med ovnen og kogepladen fra Vestfrost bliver madlavningen i en travl hverdag hjulpet på vej med smarte og intelligente features. I kategorien finder du alt fra indbygningsovne (med og uden pyrolyse, steam assist), komfurer, kogeplader samt mikroovne. Hvidevarer fra Vestfrost er af høj kvalitet til en lavere pris. Men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med design eller funktionalitet. 

Se alle produkter
Vestfrost ovne og kogeplade
Vestfrost vask & Tør

Vask og Tør

Med en vaskemaskine og en tørretumbler fra Vestfrost bliver det nemmere og mere effektivt at få styr på husholdningens vasketøj. Vores vaskemaskiner fra Vestfrost er udstyret med intelligente funktioner, som ikke bare er tidsbesparende, men de gør også hverdagen nemmere og mere effektiv.  

 

Se alle produkter

Vinkøleskabe

Vestfrost har produceret danske kvalitets-vinkøleskabe i mere end 25 år. Hvis du vælger et Vestfrost vinskab, får du lækkerhed, elegance og funktionalitet. Med et vinskab fra Vestfrost giver du vinen de helt rette betingelser, og samtidig får du præsenteret vinen på en eksklusiv og enestående måde.

Se alle produkter