Vestfrost hvidevarer

Se alle Vestfrost produktkategorier

Vestfrost hvidevarer

Vestfrost - Dansk Design siden 1963

Vestfrost er dansk foretagsomhed, når det er bedst. Et køl/frys eventyr, som startede i Danmark i 1963 og blev til en fantastisk cooling-historie. Med Vestfrost Solutions som flagskib blev man verdensmestre i udvikling af løsninger indenfor biomedical cooling - køle- og fryseløsninger til medicinal-virksomheder og laboratorier, hvor en forskel på 0,01 grad kan have fatal betydning. Løsninger, der for at være på forkant med de skiftende behov, konstant kræver udvikling af nye innovative funktioner. 

Ekspertisen og den faglighed, der kendetegner de højt specialiserede løsninger fra Vestfrost Solutions, er også grundlaget for køle/fryseløsningerne til det private marked. Helt fra starten gjorde kombinationen af høj kvalitet, funktionalitet og stilrent design til en konkurrencedygtig pris indtryk, i både Danmark og internationalt. 

Lækkert design og høj kvalitet

Vestfrost er et brand, som altid har stået for lækkert design og høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og EICO vil bidrage med udvikling af særlige funktioner og features, der imødekommer de nordiske markeders præferencer. Der er tale om et fuldt sortiment med køl/frys, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, komfurer og kogeplader.

Selvom man fra starten har haft høje ambitioner og gennem tiden har fejret store triumfer, så har det med store armbevægelser aldrig ligget til Vestfrost. Her har det altid været vigtigt, at det smarte valg også er det fornuftige valg og at give både forhandlere og forbrugere mere, end de forventede.

Vestfrost hvidevarer

Sortiment af Vestfrost Hvidevarer

vf

Køl og Frys

Se alle produkter
Vestfrost Køl & Frys
Vestfrost vinkøleskabe
vf

Vinkøleskabe

Se alle produkter
vf

Madlavning

Se alle produkter
Vestfrost ovne og kogeplade
Vestfrost opvaskemaskiner
vf

Opvaskemaskiner

Se alle produkter
vf

Vask og Tør

Se alle produkter
Vestfrost vask & Tør