Populære modeller

FZ 421 W M - V

Dansk design og kvalitet

Vestfrost er den eneste leverandør, som både designer, udvikler og producerer vinkøleskabe i Danmark. Alle skabene, som er 156 cm og opefter er danskproduceret.

Stor vinkøleskab
Vestfrost vinkøleskabe til indbygning

Fritstående eller til indbygning

Med varierende højder og med avancerede teknikker, kan Vestfrost vinkøleskabe integreres i de fleste køkkener. Skabet kan stå frit op ad en væg, eller bygges ind mellem køkkenelementer.

Færre vibrationer

For at minimere bevægelser fra kompressoren anvendes kun vibrationsdæmpede kompressorer i Vestfrost vinkøleskabe. Ud over dette er træ bedre til at absorbere vibrationer end plastik og metalhylder, og derfor anvender Vestfrost overvejende hylder af ubehandlet egetræ eller bøgetræ i vinkøleskabene.

Elica

Temperaturezoner

Vestfrost vinkøleskabene fås med forskellige temperaturzoner, hhv. monozone, dualzone og multizone. Monozone eller enkeltzone findes i vinkøleskabe med kun én temperatur.

Dualzone indebærer to afdelinger, der er adskilte af en rumdeler. Det giver et skab, der både kan anvendes som opbevarings- og serveringsskab.

Multizone giver, i modsætning hertil, to temperaturzoner, der ikke er opdelte, men derimod blandes på midten. Og det giver i realiteten en tredje temperaturzone.

FAQ om vinkøleskabe

 • Hvorfor skal jeg købe et vinkøleskab?

  Hvis du køber et vinkøleskab, sikrer du helt overordnet et optimalt mikroklima for din vin, der også svarer til klimaet i vinproducentens vinkælder. Du beskytter vinen mod både temperatursvingninger, rystelser, uv-stråling og smagspåvirkning fra andre ting – og du sikrer, at vinen modnes korrekt. Desuden sørger et vinkøleskab for at give vinen den rette serveringstemperatur, mens det også præsenterer vinen på eksklusiv vis.

 • Hvor kan jeg se jeres vinkøleskabe udstillet?

  Vestfrost har indgået et samarbejde med udvalgte køkken-, hvidevare- og vinhandlere. Vi kalder dem Vestfrost WinePartner Plus. Vestfrost Winepartner Plus har altid både store og små vinkøleskabe i sortimentet.  Under hvert produkt, kan du se forhandlere af Vestfrost vinkøleskabe. Leder du efter en bestemt model, er det en god ide at kontakte forhandleren inden.    

 • Hvor kan jeg købe ekstra tilbehør til mit vinkøleskab?

  Du kan både købe ekstra hylder, præsentationshylde, hyldetermometer med mere til dit vinkøleskab. Du kan købe tilbehøret hos din lokale Vestfrost-forhandler eller her på vores Tilbehørs Shop.

 • Hvorfor skal jeg vælge et Vestfrost Vinkøleskab?

  Et vinkøleskab fra Vestfrost er et danskproduceret vinkøleskab, der giver dig høj kvalitet til fornuftig pris – kort fortalt: value for money. Vestfrost har 25 års erfaring med at producere vinkøleskabe og ud over at basere sig på en lang og solid erfaring, er vinkøleskabene desuden grundigt testet af restaurationsbranchen. Vinkøleskabene har desuden en lang række unikke funktionaliteter, der beskytter og opbevarer din vinsamling optimalt.