Syv gode grunde til at vælge et vinkøleskab

Der er mange gode grunde til at vælge et vinkøleskab til din vin – udover den umiddelbare lækkerhedsfaktor ved at udstille vinen på smuk og eksklusiv vis.

Vinkøleskab

Køber du et vinkøleskab fra Vestfrost, bidrager du helt overordnet til, at din vin bliver opbevaret på bedst mulig vis.

Vi har samlet syv gode grunde til, hvorfor du skal købe et vinkøleskab.

1. For det første sikrer du et optimalt mikroklima for din vin, der også svarer til klimaet i vinproducentens vinkælder.

2. Desuden har vinkøleskabet en evne til at holde en bestemt temperatur, uden at der forekommer betydelige svingninger.

3. Med et vinkøleskab beskytter du vinen mod solens stråler, som kan påvirke aromaerne i vinen og den generelle modning. Alle Vestfrosts vinkøleskabe har UV-glas i køleskabsdøren.

4. Med et vinkøleskab skal du aldrig bekymre dig om, hvorvidt serveringstemperaturen er den rigtige, det sørger vinkøleskabet for, så du kan tænke på noget andet.

5. Opbevar forskellige vine i samme vinkøleskab - hvis bare det har mere end én zone. Mange af vores vinkøleskabe har to kølezoner. Rent praktisk betyder det, at du sagtens kan opbevare din rødvin og din hvidvin i samme vinkøleskab - og at de begge har den rigtige temperatur.

6. Hvad med larmen, tænker du måske? Kommer der ekstra støj i mit køkken? Nej, er det korte svar. Størstedelen af vores vinkøleskabe fra Vestfrost har et lydniveau på omkring 40 dB (eller lige under). Du kan sammenligne det med, at hvisken ligger på 30dB, mens en almindelig samtale ligger på cirka 60 dB.

7. Sidst, men ikke mindst - et vinkøleskab præsenterer dine vinflasker på en eksklusiv måde, hvilket er med til at skabe lidt ekstra luksus i hverdagen.

Bonus grund: Tilkøb et eksternt display som fx et hydro- og hyldetermometer,  som viser både temperaturen og luftfugtigheden i køleskabet. På den måde skal du ikke åbne i tide og utide, hvilket desuden også vil skabe en klimatisk ubalance.

Høj kvalitet - rimelig pris

Et vinkøleskab fra Vestfrost er et danskproduceret vinkøleskab, der giver dig høj kvalitet til fornuftig pris – kort fortalt: value for money.

Vestfrost har 25 års erfaring med at producere vinkøleskabe, og ud over at basere sig på en lang og solid erfaring er vinkøleskabene desuden grundigt testet af restaurationsbranchen – et ekstra kvalitetsstempel for Vestfrost-brandet.

Se alle de lækre Vestfrost-vinkøleskabe»