Phantom-serien fra EICO

Nordisk design med toptunede specifikationer

Vi leverer markedets bedste knowhow og service, og vi samarbejder udelukkende med de bedste producenter. Det har vi gjort i over 40 år, og det fortsætter vi med. Det er den viden og knowhow, som vi gør brug af, når vi producerer Phantom. 

Kraftigt sug

Den kraftige sugeevne er 7 m/s. Meter per sekund (m/s) er måleenheden for den hastighed, hvormed luft suges ned i emhætten. Jo højere den værdi er, des mere effektiv er emhættedelen til at opfange og fjerne damp og os fra madlavningen. Madlavningen bliver mere behagelig med en forbedret luftkvalitet i køkkenet.

Smart madlavning

Alle kogezonerne med induktion har automatisk størrelsestilpasning og gryderegistrering. Zonerne tilpasses automatisk ved, at grydens/pandens størrelse aflæses og induktionen vil opvarme i overensstemmelse med den størrelse, der er aflæst. I begge sider kan forreste zone og bagerste zone kobles sammen til én kogezone på 21x38 cm

Phantom

Automatisk styring

Med Autoaspiration-funktionen kan der være fuld fokus på madlavningen. Emhættens sugestyrke justeres automatisk afhængig af antallet samt effekten af de kogezoner, som er i brug.

Phantom

Minimalistisk design

Phantom er nordisk design med toptunede specifikationer og lækre detaljer, som matcher den nordiske indretningsstil. Der er fokus på minimalistisk design, som understøtter et diskret udseende - både under og efter brug.

Phantom

Laveste lydniveau

Med ekstra lavt lydniveau på 57 dB(A) ved max og ned til 41 dB(A) ved normal brug er det en ren fornøjelse at stå i køkkenet og lave mad. Hyggen eller madlavningen bliver ikke forstyrret af støj fra emhættedelen.

Phantom

Intuitiv betjening

Det er nemt at bruge Touch control betjeningspanelet, fordi designet er intuitivt. Desuden er der wireless connection mellem emhætte og kogeplade, hvilket gør madlavningen endnu nemmere.

Phantom

Maksimal frihed og opbevaring

Løsningen giver maksimal designfrihed og maksimalt udsyn i hele køkkenet. Med optimale indbygningsmål, som passer direkte i et 80 centimeter skab, slipper man for at skulle skære i kabinettet.

Phantom

Nem rengøring

Fedtfiltrene er lige til at tage ud og kan nemt rengøres i opvaskemaskinen. De højt ydende keramiske recirkulationsfiltre kan regenereres i ovnen i 40 min. ved 200 grader C og er derved effektive til rensning af luften i op til 5 år. Bundkarret har en særlig ventil, som gør det nemt at tømme for eventuelle væsker. Nemmere bliver det ikke.

phantom Shift

Fleksibel Montering

Phantom modeller er tilgængelig i to varianter - både i en version for aftræk (A) og i en version for recirkulation (F)

Version for aftræk

Version for aftræk (A)

Phantom A-modeller leveres med standard rørføring og tape til at tætne sammenføring af rørene.

Version for recirkulation

Version for recirkulation (F)

Phantom F-modeller leveres med standard rørføring, recirkulationsfiltre, udblæsningsstuds til soklen og tape til at tætne sammenføring af rørene.

Phantom Shift
Phantom Mini
Phantom

Har du brug for hjælp at vælge den rigtige model?

Læs mere