Prime flow
Prime Flow®

Den ideelle rørføring til enhver emhætte

Det gode indeklima er vigtigt i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fyldt med os og em. Emhætten bliver tit undervurderet i forhold til det at have et godt indeklima, til trods for at det faktisk er én af de vigtigste elementer. Faktisk er det installationen af emhætten, som spiller en essentiel rolle. Din emhætte kan være nok så smart, men er installationen ikke udført korrekt, så står du tilbage med en smart emhætte og et knap så godt indeklima, hvor bakterier kan trives i den overskydende em, som lægger sig på overfladerne i køkkenet. 

Derfor står du også over for en vigtig beslutning, når du vælger emhætte. Samtidig med at du vælger hvilken emhætteløsning du skal have i køkkenet, skal du også tage stilling til, hvilken løsning du ønsker til at transportere os og em væk.

EICO introducerer derfor den mest optimale løsning, nemlig det spritnye patenterede Prime flow®-system, som både giver mange muligheder for pladsbesparende installation, og samtidig er det en installationsløsning, som aldrig har været nemmere og bedre. 

 

Den optimale løsning til din emhætte

Intet andet luftkanalsystem transporterer os og em så effektivt, så sikkert og så støjsvagt som Prime flow®. Systemet indeholder flade og runde kanaler og aerodynamisk optimerende bøjninger, som passer til enhver emhætte med Ø150 mm eller 90x220 mm tilslutning, både i udsugnings- og recirkulationstilstand.  

Installation: Tryk, klik, færdig

Installationen af Prime flow® kan næsten ikke være nemmere. Universalsamlinger med klikelementer og integrerede dobbelttætninger giver pålidelige og lufttætte forbindelser. De samles let og enkelt, og når kliklyden høres, kan du gå videre til næste samling. Systemet samles helt uden brug af værktøj, silikone eller tape. De universelle sammenkoblinger har fleksible zoner, hvilket rent praktisk betyder, at hver samling kan bøjes op til 15 grader i enhver retning. Dette gør monteringen særlig praktisk og fleksibel og sparer installationstid. Den kompakte størrelse og minimale monteringshøjde på Prime flow® gør, at systemet kræver mindre plads end de mere traditionelle flexrørsystemer.  

Prime Flow®
Prime flow

Minimal luftmodstand giver effektiv emhætte

Kanalsystemet har en helt glat inderside på rørene, hvilket giver minimal luftmodstand og et minimum af smudsaflejring. Prime flow®-systemet har en integreret aerodynamisk konstruktion i kanal og bøjninger, som er patenteret. Systemet reducerer turbulens – og dermed reduceres tryktabet væsentligt. Hermed øges mængden af luft, som gennemstrømmer kanalen, og emhætten opererer mere effektivt og støjsvagt. Den effektive løsning med Prime flow® skaber et super indeklima, som gør madlavningen til en rigtig fornøjelse.