om eico

Din totalleverandør til køkken og bad

EICO er leverandør af emhætter, hvidevarer og andre produkter til køkken og bad, fra nogle af verdens førende producenter. Men vi er meget mere end det. Vi leverer markedets bedste knowhow og service, og vi samarbejder udelukkende med de bedste producenter. Det betyder, at du kan regne med, at både kvalitet, materiale, design, holdbarhed og komfort altid går op i en højere enhed. Og at vi til enhver tid kan guide dig til det helt rigtige valg, hvis har du brug for hjælp.

 

om virksomhed

EICO garanterer

Styr på tingene

At der er styr på tingene, når man ringer. På ordrer, leveringer og hvad, der er blevet lovet. Og at leveringssikkerheden er indiskutabel. 

Tilgængelighed

At man altid kan få fat på en fra EICO, og at der altid hurtigt bliver ringet tilbage. Alle skal føle, at med EICO har man altid en stærk samarbejdspartner.  

Service

At service er andet og mere end en hyldevare i en serviceafdeling. At alle i både internt salg, serviceafdelingen, logistik og på landevejen har service som en del af deres DNA. 

Forventninger

Hos EICO har vi høje forventninger, både til hinanden og til vores samarbejdspartnere. Fordi vi ved, at vores kunder har høje forventninger til det produkt, de vælger og til os. Og fordi, vi tror på, at kvaliteten ligger i detaljen. 

40 år og lige begyndt

I juni måned 2021 fejrede EICO 40-års jubilæum. Tilbage til 17/6 1981, udgik den allerførste faktura fra EICO og vi ser tilbage på en fantastisk rejse, fra en lille iværksættervirksomhed til professionel B2B-virksomhed med trecifret millionomsætning. Især i løbet af de sidste 10 år er virksomheden vækstet betydeligt. Faciliteter til lager og kontor er udvidet ad flere omgange – og medarbejderstaben tæller nu i skrivende stund 40 ansatte fordelt på Danmark, Norge, Sverige og Finland.

I dag er vi markedsledende aktør inden for emhætter og vinkøleskabe, og har forberedt den store udrulning af vores nye hvidevarer fra Sharp og Vestfrost. Vi kan med hånden på hjertet sige: investeringerne, udviklingen, innovationen og vækstrejsen i EICO fortsætter ufortrødent – Det er en fantastisk rejse at få lov til at være med på!

eico tidslinje

Citater fra ansatte

Marianne Christensen

”Jeg synes, at vi er gode til at værne om vores værdier – de værdier, som EICO har haft helt fra start. Det handler fx om at huske hinandens fødselsdage – de mange små ting, der alligevel er vigtige. Det er vigtigt, at man trives – uanset om man er servicemedarbejder eller direktør.”

- Citat Marianne Christensen – 30 år i EICO, piccoline fra 1991 og i dag leder for intern salg.

 Henrik Lund

"Jeg kender ikke til mange virksomheder, hvor så mange medarbejdere har haft så mange jubilæer. Det viser lidt om vores positive kultur, og at folk gerne vil blive her.”

- Citat Henrik Lund, lagerchef, har været i EICO i 12 år

Fra lille iværksættervirksomhed til professionel B2B-virksomhed

om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico