Kan emhætten blive det nye designikon i hjemmet

Opfatter du emhætten som et stykke boligindretning på lige fod med designerlamper og andet lækkert boliginteriør? Det burde du måske.

Interstellar

Takket være innovativt design og moderne teknologier er emhætten meget mere end bare en praktisk foranstaltning, som følger tendenser i markedet. Det betyder blandt andet, at der findes mange forskellige designs og typer af emhætter. Derfor har EICO også markedets bredeste udvalg af emhætter for netop at understøtte, at der skal være noget for enhver smag og ethvert køkken.

Nøglen til det fuldendte køkken

Emhætter spiller en vigtig rolle i at skabe et lækkert køkken og gøre det til et personligt og velfungerende rum. Køkkenet som rum har ændret 'identitet' over tid. Hvor det før mest var et arbejdsområde, er det i dag også blevet til et opholdsrum. Det gælder ikke bare for den nærmeste familie, men også når der er gæster. Køkkenet skal i dag fungere som et madværksted, hvor små kulinariske kunstværker fremstilles på lige fod med hverdagens madpakker. Derfor er indretningen af køkkenet også blevet vigtigere – og emhættens udseende (og selvfølgelig funktionalitet) er blevet vigtigere i en hverdag, som har mange facetter.

Designemhætter - når køkkenet bliver den nye stue

Designemhætter er modeller, der er specielt designet til dels at følge køkkentrends, men også for at give et ekstra blikfang til køkkenet. Med en designemhætte får køkkenet en ekstra wow-faktor, og du har mulighed for at sætte dit helt personlige præg på køkkenets udseende. Hos EICO har vi en lang række flotte designemhætter fra italienske Elica og Faber, som er med til at sætte prikken over i'et, når de sidste detaljer i køkkenet skal på plads.

I vores sortiment af designemhætter har vi blandt andet de wirehængte modeller. Rent visuelt betyder det, at selve emhætten hænger ned fra loftet i tynde diskrete wires, som giver et åbent og meget rent look i køkkenet. Faktisk er mange designemhætter så skulpturelle, at de nemt kan blende ind som værende en almindelig lampe.

Netop det skulpturelle element er med til at understøtte den udvikling, som køkkenet har været igennem. I takt med at også hvidevarerne bliver smartere, bliver det at opholde sig i køkkenet naturligt, også når der ikke laves mad. Det sætter krav til indretningen, lyssætning og ikke mindst at alle elementer imødekommer forskellige æstetiske behov. Derfor er det kun naturligt, at emhætten også har fået et nyt look, som komplementerer og fremhæver designet i køkkenet og resten af huset. Emhættens udseende er pludselig en vigtig faktor på lige fod med ydeevnen.

Se vores udvalg af wirehængte emhætter

EICO – erfaring og forståelse for emhættemarkedet

Med over 40 års erfaring på emhættemarkedet har vi hos EICO set lidt af hvert, når der kommer til emhættetrends. Vi ved også, at det handler om de personlige valg, og at der skal være forskellige valgmuligheder til forskellige mennesker – også når det kommer til emhætter. Vi ved, at emhætten er et vigtigt indretningselement, som skal opfylde forskellige køkkendesigns –og arkitektoniske behov. Derfor har vi et bredt sortiment – og løsninger i alle prisklasser. Det gælder både kogeplader med integreret emhætte, integrerede emhætter (bordemhætte, loftemhætte og indbygningsemhætter), frithængende eller wirehængte emhætter, væghængte emhætter (skråtstillede eller hjørneemhætter) og udtræksemhætter.

Find information om de forskellige emhættetyper her på vores hjemmeside. Vi sidder også altid klar ved telefonen til at guide, hvis der opstår spørgsmål undervejs i planlægningen.