Den perfekte emhætte til New York-køkkenstilen

Modular er Fabers nyeste innovative, vægmonterede emfang, der ikke kun effektivt suger mados og damp fra madlavning, men også giver fine muligheder for opbevaringsplads.

Modular

Modellen er udformet som et fleksibelt modulsystem, der kan tilpasses med ekstra hyldemoduler, som kan købes separat. Dette betyder, at du kan købe en, to eller flere hylde-enheder og kombinere dem med emhætten. Med denne mulighed kan du skabe et designelement, der passer perfekt sammen med resten af køkkenets udtryk.

Modular

Emhættens lys kan dæmpes til halv styrke for at skabe den perfekte stemning. Der er tilsvarende lys i hyldemodulerne, og når systemet er installeret, styres alt lys samlet via emhættens betjening.

Modulars rammekonstruktion er fremstillet af metal med en elegant, sort mat finish, og det tonede glas er ideelt til åbne hylder, der kan bære op til 15 kg. Dette giver dig mulighed for at have dine yndlingskrydderier eller køkkenredskaber lige ved hånden eller at dekorere med din egen unikke stil. Uanset om du vælger emhætten alene eller med to, tre eller måske flere hyldemoduler, passer systemet perfekt til den industrielle New York-køkkenstil.

Modular

Emhætten er udstyret med en kraftfuld motor, der byder på en sugeeffekt på 620 m³/h ved max og 720 m³/h på intensiv og et behageligt støjniveau på kun 64 dB. Den er 'headsafe' med en dybde på kun 35 cm, hvilket sikrer, at man har god arbejdsplads i hovedhøjde omkring emhætten.

Modular kan installeres for aftræk til det fri eller for recirkulation. Det er muligt at køre aftrækket direkte bagud, hvilket tilbyder et rent og minimalistisk design uden en synlig skorsten.