Beat i nye klæder

Den populære wirehængte emhætte Beat fra italienske Faber er kommet i nye klæder. EICO har tilføjet to nye varianter af den elegante emhætte til vores sortiment. Med i EICOs seneste kollektion findes Beat også i en flot Glossy Black og en Stainless steel version – lige til at hænge op i dit køkken.

Beat BK Gloss

Det er ikke uden grund, at Beat er blevet et populært valg i de skandinaviske køkkener. Den er nemlig et glimrende eksempel på, at en emhætte ikke bare skal være neutral og blende ind i køkkenet.

Emhætter må godt gøre meget væsen af sig – de må godt shine og give rummet karakter. Her kan Faber altså noget, da de er gode til at tage et opgør med den traditionelle tankegang og nyfortolke produkterne. Emhætter behøver nemlig ikke bare være sorte og hvide. Det har Faber tidligere bevist, da Beat kom på markedet i en flot Dusty Blue udgave.    

- Beat er en moderne og stilren emhætte, der passer godt ind i de moderne, skandinaviske køkkener. Emhætten har et strømlinet udseende og bidrager i allerhøjeste grad med en uformel elegance, der forstærkes af muligheden for flere trendy farvevarianter – mat sort, mat hvid, mat mørkegrå og mat Dusty Blue og nu også i en flot Glossy Black og Stainless Steel version. Beat giver et pift og personligt touch i køkkenet og føjer sig ind i rækken af trendy emhætter, hvor producenterne er begyndt at lege mere med farvepaletten, end vi hidtil har set, udtaler Niels Poulsen, CCO i EICO. 

Effektiv og støjsvag 

Smart design og trendy farver er naturligvis ikke alt, og i Beat er der heller ikke sparet på effektiviteten og på lækre tekniske detaljer. Beat har nemlig en fremragende sugekapacitet, der også inkluderer en såkaldt ”intensiv hastighed” på hele 720 m3/t.  Hastigheden gør motorerne i stand til at køre med fuld effekt i seks minutter, når der er behov for ekstra kraftig udsugning, og det er så absolut en sjældenhed for en designemhætte af denne kaliber. To LED-lys sikrer endvidere optimal belysning af kogepladen, og alt i alt opnår Beat et klasse A-energimærke, der stadfæster det lave og miljøvenlige forbrug. 

Find den Beat emhætte, som passer til dine køkkendrømme lige her