Det lille og smarte vinkøleskab - WFG 24

Hos EICO får du adgang til en unik og særdeles lækker portefølje af kvalitets-vinkøleskabe fra velrenommerede Vestfrost. Vi har vinkøleskabe i mange forskellige størrelser, så hvad enten du har et lille køkken eller et stort, så er det et, som matcher dine behov.

WFG 24 Vestfrost

Aldrig har det været så nemt at tilføre dit køkken det "lille ekstra" - og en følelse af hverdagsluksus. Det gør du med et unikt og lækkert vinkøleskab fra Vestfrost, der har 25 års erfaring med design, udvikling og produktion af kvalitets-vinkøleskabe i Danmark.

"Antallet af passionerede vinentusiaster er vokset de seneste 25 år, og det har bidraget til, at efterspørgslen efter vinkøleskabe er vokset markant. Det er ikke længere blot samlere af dyr årgangsvin, der finder glæde i at opbevare vinen optimalt, men også ”menigmand”, der sætter pris på gode dråber i glasset og lidt hverdagsluksus", fortæller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO.

Hvorfor købe et vinkøleskab?

Ud over lækkerhedsfaktoren i at have et vinkøleskab stående, er der en lang række positive effekter ved at opbevare sin vin i et vinkøleskab. Du opnår nemlig et endnu bedre miljø for vinflaskerne end i en vinkælder, idet vinkøleskabet beskytter vinen mod både temperatursvingninger, rystelser, UV-stråling og smagspåvirkning fra andre ting.

4 grunde til at købe et vinkøleskab:

  1. Vin er et levende produkt, som udvikler sig over tid. Derfor er det ikke uvæsentligt, under hvilke omstændigheder din vin får lov til at udvikle sig. Med et vinkøleskab sikrer du dig, at vinen modnes korrekt.
  2. Med vinkøleskab gør du det nemt for dig selv at opbevare vinen korrekt.
  3. Ved at opbevare vinen korrekt forbedrer du også holdbarheden på din vin.
  4. Du vil altid have en serveringsklar vin klar - også hvis der kommer uventede gæster.

WFG24 Vinkøleskab – lille og smart

Som tidligere beskrevet, så kan der sagtens være plads til et vinkøleskab i et lille køkken. WFG 24 er et mindre vinkøleskab, som har plads til 24 flasker. Det indbygges i et køkkenskab og så er du klar til at servere dejlig vin. WFG 24 er et vinkøleskab med dualzone, hvilket betyder, at vinkøleskabet er opdelt i to afdelinger adskilt via en rumdeler. To zoner findes overvejende i mindre skabe. Skabene kan bruges som kombineret opbevarings- og serveringsskabe.

Se nærmere på WFG24 lige her