Thin P – den perfekte emhætte til de skandinaviske køkkener

Med Thin P får du en kraftfuld vægmonteret emhætte i et smukt og tidløst design. Thin P er en stilfuld emhætte, som vil gøre sig godt i de skandinaviske køkkener.

Thin P

Thin P, fra italienske Elica,  er et vægmonteret emfang, med intern motor, som med sit eksklusive look med den flotte glaseffekt på fronten vil pynte i ethvert køkken. Men måske endnu vigtigere, Thin P er ekstrem støjsvag. Betjeningen af emhætten sker via det integrerede betjeningspanel, som er integreret i emhættens front i rustfrit stål.

Innovativt design – som gør sig bemærket

Der bliver lagt mærke til Elicas innovative design rundt omkring i verden. Elica er mester i at genfortolke de traditionelle emhætter til elegante, moderne og funktionelle designobjekter. En fryd for øjet og ethvert køkken.

Italienske traditioner for godt håndværk kombineret med en sans for innovativt design gør Elica-emhætter til noget helt særligt. Det har også medført, at Elica i dag er verdens største emhætteproducent. Eico er branddistributør af Elica på nordisk niveau – altså i hele Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Thin P kommer i to forskellige størrelser: en 60 og 90. 

Se de forskellige Thin - modeller her