05/17/2023

Sådan finder du den perfekte emhætte

Overvejer du at købe ny emhætte, bør du finde den type og model, der passer perfekt til netop dit køkken. Se hele guiden her.

4985 NikolaTesla Libra

Den helt rigtige emhætteløsning kan gøre stor nytte i dit køkken. For det første sørger den for ren og frisk luft og et dejligt indeklima. For det andet bidrager den til at løfte køkkendesignet og elegancen til helt nye højder. 

Mere end 650 forskellige emhætter 

EICO tilbyder mere end 650 forskellige emhætter, og det kan måske i udgangspunktet gøre valget lidt kompliceret, hvis du ”bare leder efter en ny emhætte”. Heldigvis er der hjælp at hente, så du får indsnævret dine valgmuligheder til den model, der passer allerbedst til dit køkken – og dine præferencer.  

Overordnet skal du tage stilling til, om du ønsker en integreret emhætte (i fx loft eller bord), en vægmonteret emhætte, en frithængende emhætte eller en mindre emhætte.  

Integrerede emhætter 

Med en integreret emhætte får du en diskret løsning, der ikke stjæler fokus fra andre elementer i køkkenet. EICO tilbyder både integrerede emhætter, der er indbygget i selve induktionskogepladen, i et køkkenelement eller i loftet. De kogepladeintegrerede emhætter repræsenterer en banebrydende og unik downdraft-teknologi, der sørger for, at em og os suges nedover i selve kogepladen.  

Se alle integrerede emhætter her 

Vægmonterede emhætter 

En væghængt emhætte er en perfekt løsning til dig, der ønsker et køkken med et skarpt og markant udtryk. Disse løsninger kommer hovedsageligt som almindelige væghængte modeller eller som skråtstillede emhætter. Begge typer repræsenterer modeller, der indgår som et spændende designelement, som fanger øjet og giver køkkenet kant.   

Se alle væghængte emhætter her 

Frithængende emhætte 

En frithængende emhætte giver dig mulighed for at lege med køkkendesignet og tilføre et flot skulpturelt element til dit køkken. De frithængende emhætter kommer i to forskellige typer. For det første kan du vælge en wirehængt model, hvilket betyder, at emhætten hænger i tynde wiretråde. Det er også muligt at vælge en model, hvor emhætten i sin helhed hænger ned fra loftet. Også det giver en emhætte-løsning, der fungerer som et ekstra designmæssigt krydderi til køkkenet. 

Se alle frithængende emhætter her  

Udtræksemhætte (små emhætter) 

Har du et mindre køkken med begrænset plads, så har du brug for en pladsvenlig løsning, der ikke fylder hele rummet. Du kan desuden nøjes med en model med en mindre kapacitet, fordi mængden af os og damp er begrænset. Med en lille emhætte skaber du desuden en løsning, der ikke stjæler opmærksomhed fra andre elementer i køkkenet.  

Se alle de mindre emhætter her   

Valget er dit, men uanset hvilken emhætte du går efter, kan du være helt tryg ved, at du med en EICO-model får kombineret både elegance og funktionalitet på unik vis.