Beat sætter kulør på emhætterne

En ny trend er i færd med at snige sig ind i de skandinaviske køkkener. Farverne har sneget sig ind, og flere tør tage personlige valg og vove lidt mere, når det kommer til indretningen af køkkenet. Til de farverige køkkener hører der sig også en flot og personlig emhætte. Det er her, at emhætten Beat, fra italienske Faber, kommer ind i billedet.

5869  Beat

Det handler ikke om ”kulørte lamper”, men alligevel lidt i samme boldgade: kulørte emhætter. For er der noget, danskerne har taget til sig i løbet af de seneste år, så er det, at køkkenet gerne må have personlighed og farver. Og hvor nogen stadig sætter pris på det ”hvide og sorte” køkken, er andre i færd med at bevæge sig over i en mere farverig verden. Køkkenbranchen byder derfor hvert år på nye, mere farverige varianter, og emhættebranchen følger altså også trop.

Italienske Faber har haft succes med lanceringen af den nye emhætte ”Beat”. Og lige præcis den er et godt eksempel på en emhætte, der tager et opgør med, at emhætter skal være neutrale og bare sorte og hvide.

- Beat er en moderne og stilren emhætte, der passer godt ind i de moderne, skandinaviske køkkener. Emhætten har et strømlinet udseende og bidrager i allerhøjeste grad med en uformel elegance, der forstærkes af muligheden for fire trendy farvevarianter – mat sort, mat hvid, mat mørkegrå og mat pulverblå. Beat giver et pift og personligt touch i køkkenet og føjer sig ind i rækken af andre trendy emhætter, hvor producenterne er begyndt at lege mere med farvepaletten, end vi hidtil har set, udtaler Niels Poulsen, CSO i EICO.

Andre emhætter fra EICO, hvor nye, spændende farver og alternative materialevalg er i fokus, er blandt andet Chloé, Shining, Luna eller Sweet. Her byder emhætterne på nye farver og materialer som blandt andet kobber, elfenben, jordbrun og aluminium.

Effektiv og støjsvag

Smart design og trendy farver er naturligvis ikke alt, og i Beat er der heller ikke sparet på effektiviteten og lækre tekniske detaljer. Beat har nemlig en fremragende sugekapacitet, der også inkluderer en såkaldt ”intensiv hastighed” på hele 720 m3/t.  Hastigheden gør motorerne i stand til at køre med fuld effekt i seks minutter, når der er behov for ekstra kraftig udsugning, og det er så absolut en sjældenhed for en designemhætte af denne kaliber. To LED-lys sikrer endvidere optimal belysning af kogepladen, og alt i alt opnår Beat et klasse A-energimærke, der stadfæster det lave og miljøvenlige forbrug.

EICO har de sidste 25 år haft distributionsansvaret for Faber, der i dag er verdens næststørste emhætteproducent – kun overgået af Elica, som EICO også har distributionsansvar for på nordisk niveau.