De 5 fedeste fordele ved at vælge en gaskogesektion

Vi har samlet fem fordele, som du bør kende til, hvis du overvejer at købe en gaskogesektion.

NikolaTesla Flame

En lille bonus ved NikolaTesla Flame er, at det har integreret emhætte, hvilket giver dig endnu flere muligheder, når køkkenet skal indrettes.

De 5 fedeste fordele ved at vælge en gaskogesektion som NikolaTesla Flame

# 1: Lynhurtig opvarmning 

Med gas skal du ikke vente på, at kogezonen bliver varm – da du med gas får imponerende kort opvarmningstid. Derfor kan du også lynhurtigt komme i gang med tilberedningen af dit måltid. Under madlavningen er det også nemmere at styre det præcise varmeniveau - og du kan justere varmen uden ventetid. Efterfølgende kan du også lade dine gryder og pander stå på varmezonen, da gaskogesektionens blus køler hurtigt ned. 

# 2: Når varmefordelingen bare spiller 

Går du bare lidt op i madlavning, så ved du også, at det er ret rart med en jævn varmefordeling, når der skal tilberedes lækre retter. Her kommer gaskogesektionen dig til hjælp. Gaskogesektionen - og flammerne - sørger hele tiden, for at varmen bliver fordelt jævnt under dine gryder og pander. Derfor skal du aldrig mere tænke på, om maden bliver mere stegt i den ene side af panden - men du kan slappe af - og nyde, at maden bliver tilberedt jævnt.

# 3: Billige brændstofkilder

Når du køber en gaskogesektion, skal du være opmærksom på, at det kræver specialtilslutning. Derfor skal du undersøge, om det er muligt at få tilsluttet din nye gaskogesektion. Til NikolaTesla Flame medfølger dyser til naturgas og til flaskegas. Dyser til naturgas er monteret fra fabrikken. Med gas kan du spare penge i det lange løb, da prisen på gas er lavere end prisen på elektricitet.

# 4: Nem rengøring 

På NikolaTesla Flame er det heller ikke noget problem at gøre den integrerede emhætte ren. Fedtfiltret og de keramiske recirkulationsfiltre kan afmonteres fra toppen uden besvær. Fedtfiltret kan rengøres i opvaskemaskinen og recirkulationsfiltre kan regenereres i ovnen. Eventuelt spildte væsker samles og kan tømmes ved hjælp af en afløbsventil. Det hele er med til at sikre en god hygiejne i din madlavning og i dit køkken.

#5: Kræver ikke specielle gryder og udstyr

Når du vælger en gaskogesektion, skal du ikke bekymre dig om en ekstra regning, fordi du skal ud og købe helt nye gryder og pander, før du kan komme i gang med madlavningen. Du sætter bare din yndlingspande på og tænder for gassen - og så er du klar til at udforske dine nye muligheder i køkkenet.

Er du blevet inspireret, og vil du gerne kigge nærmere på NikolaTesla Flame? Få mere information og find nærmeste forhandler lige her.