Få en fleksibel installation med NikolaTesla Alpha

Med stigende interesse for aspiration hobs – induktionskogeplader med integreret emhætte –har vi hos EICO taget endnu flere modeller hjem i vores sortiment.

NikolaTesla Alpha

Ligesom det er tilfældet med emhætter, så bestræber vi os på altid at have et bredt produktudvalg. Vi ved nemlig godt, at når det kommer til indretning af køkkener, så er der mange ting, som skal gå op i en højere enhed. Derfor skal der også være et ordentligt udvalg at vælge ud fra.  

En af vores spændende nyheder er NikolaTesla Alpha fra italienske Elica. Modellen passer perfekt ind i langt størstedelen af de skandinaviske køkkener, og der er garanteret høj kvalitet, udsugning og induktionsydelse.   

Med NikolaTesla Alpha får du en lufthastighed på 5,1 m/s. Modellen har indbygget motor. NikolaTesla Alpha har et lydniveau på kun 43-61 dB(A), alt efter om den kører på minimum eller maximum effekt.   

Less is more 

NikolaTesla Alpha er et godt eksempel på, hvordan kombinationen af den sorte glasoverflades minimale stil, forstærket af en aluminiumsbeklædning med raffinerede detaljer, gør produktet yderst elegant – uden at gå på kompromis med ydeevnen. Balancen mellem lækkerhed, kraft, energieffektivitet og ikke mindst sikkerhed er i top. 

Med den innovative Autocapture-funktion justerer NikolaTesla Alpha automatisk udsugningseffekten ved at registrere de aktive kogezoner og dermed indstille det bedst egnede røg- og lugtfangstniveau. 

Fleksibel installation 

Det kan nemt blive et puslespil, når køkkenindretningen skal gå op. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er med fleksible installationer. Det er faktisk en af de vigtigste egenskaber ved NikolaTesla Alpha. Modellen er nemlig designet til nemt at blive installeret i moduler på både 80 cm og 90 cm efter ønske. Den 78 cm brede overflade passer problemfrit ind i enhvet køkkendesign.  

Nem hverdag 

Den sidste detalje, som måske nok er den vigtigste, når først NikolaTesla Alpha er installeret i køkkenet - rengøringen. Det skulle gerne være en hjælpende hånd i en travl hverdag – og derfor er nem rengøring et must for langt de fleste.  Takket være den fuldstændige glatte overflade, er rengøring og vedligeholdelse supernem og hurtig.  

Find nærmeste forhandler her.