01/30/2022

Hvordan fungerer en emhætte, der er integreret i kogepladen?

Er du på jagt efter en stilsikker og diskret emhætteløsning til dit køkken, er en kogepladeintegreret emhætte måske den ideelle løsning for dig.

NikolaTesla

Der er ikke tvivl om, at kogepladeintegrerede emhætter er det nye sort, for markedet for disse emhætte-løsninger vokser med lynets hast.

For det første repræsenterer indbygningsemhætterne en række løsninger, der er meget diskrete, hvilket giver dig mulighed for at designe dit køkken præcis, som du ønsker det. Dernæst er disse nye og moderne emhætter både energirigtige og meget støjsvage, hvorfor de ofte står højt på ønskelisten.

Innovative løsninger

EICO tilbyder en række emhætter til indbygning fra velkendte og velansete brands så som Eico, Elica og Faber. Løsningerne, hvor emhætten er centralt placeret i induktionskogepladen, kaldes også for ”aspiration hobs”. Disse innovative løsninger giver et frit udsyn og rigtig god plads i køkkenet.

Teknologien i aspiration hobs – eller kogepladeintegrerede emhætter – fungerer ved at hastigheden eller trækkraften på luften i nedadgående retning er kraftigere end den hastighed, hvormed luften normalt stiger op. Drejer det sig om almindelig vanddamp, er suget i fx NikolaTesla-modellerne minimum fem gange så kraftigt som den normale opdriftskraft.

Hvis du ikke har mulighed for at lave udblæsning til det fri, kan du vælge en recirkulationsmodel og anvende et recirkulationsfilter til at rense luften. Her er det imidlertid vigtigt, at frisklufttilførslen er lukket under brug.

Find din kogepladeintegrerede emhætte her