NikolaTesla Fit – Kompakt og prisbelønnet kogeplade med emhætte

Nye NikolaTesla Fit fra italiensk Elica, der er designet af Fabrizio Crisà, er en kompakt kogeplade med emhætte, der passer perfekt ind i selv de mindste køkkener.

Nikolatesla fit

NikolaTeslas succesrige serie af prisbelønnede kogeplader med emhætte har fået en smuk og stærk ”lillebror”, NikolaTesla Fit. NikolaTesla Fit er allerede kåret som den “bedste af de bedste” i den internationalt anerkendte designkonkurrence, ICONIC AWARDS 2021, inden for kategorien innovativt interiørdesign.

NikolaTesla-kogeplade med emhætte til ”alle”

Kogeplade og emhætte i ét og samme element er en enestående kombinationsløsning, dersom man ønsker en yderst funktionel, men samtidig diskret emhætte i køkkenet. Her går den nyeste teknologi, innovative løsninger og smukt design op i en højere enhed. Og nu er dette altså også en mulighed, selvom man har et lille og kompakt køkken.

- NikolaTesla-serien er i forvejen en særdeles succesrig serie af kogeplader med emhætte, og man har formået at overføre designet og de helt specielle features til en mindre og mere kompakt model. Med den nye model får man alle de positive egenskaber fra de større kogeplader med emhætte-modeller, men i en størrelse, der passer i et mindre køkken. Det betyder kort og godt, at NikolaTesla-serien nu er tilgængelig for et meget bredere publikum end tidligere. NikolaTesla Fit er en banebrydende emhætte-løsning, som vi har store forventninger til, udtaler Niels Poulsen, CSO i EICO. 

Fleksibelt og kompakt

NikolaTesla Fit, der er produceret af italienske Elica og designet af Fabrizio Crisà, kan installeres i et 60 cm. bredt kabinet, hvilket giver maksimal fleksibilitet og løser mange af de pladsmæssige udfordringer, man ofte har i mindre køkkener. Modellen fås både i en version for aftræk og i en version for recirkulation. Sidstnævnte leveres med højtydende og regenererbare keramiske filtre, der er let tilgængelige fra toppen af kogepladen.

Sugeevnen i NikolaTesla Fit er lige så kraftig som i de øvrige NikolaTesla-modeller, hvilket betyder, at luften flyttes med hele 5,1 meter i sekundet. Dermed trækkes damp og os fra madlavningen effektivt ned i udsugningen midt på kogepladen.

nikolatesla fit