03/14/2022

NikolaTesla Flame - Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte

Gaskogesektionen med integreret emhætte er den første af sin slags på markedet, som kombinerede udsugning med gastilberedningsmetoden.

NikolaTesla Flame
NikolaTesla Flame awards

Restaurantoplevelsen hjemme hos dig selv

NikolaTesla Flame fra Elica er designet af italienske Fabrizio Crisà, som med respekt for den traditionelle gaskogeplades funktionalitet og fordele har kombineret det med vor tids innovative integrerede emhætteløsninger. Det betyder også, at forbrugerne nu kan få lidt ekstra luksus ind i hverdagen - og madlavningen kan nå nye gastronomiske højder i de private hjem. NikolaTesla Flame skiller sig ud fra mængden med det moderne og elegante støbejernsdesign.

Detaljerne gør hele forskellen

At finde den balance hvor luft og ild kan arbejde sammen på bedst mulig vis - og selvfølgelig overholde alle sikkerhedsstandarder - var en af de helt store udfordringer, da Elica skulle skabe NikolaTesla Flame. Målet var at skabe en løsning, hvor gas og ventilation skulle fungere perfekt - og dermed erstatte den traditionelle emhætte over et gaskomfur. Den - for gaskogesektionens - nye emhætte med det nedadgående sug er placeret i den centrale kogezone. Sugevnen er så kraftig, at luften flyttes med hele 5,1 meter i sekundet. Det betyder, at damp og os fra madlavningen med det samme trækkes ned i udsugningen. Alt dette - selvfølgelig - uden at det får indvirkning på ydeevnen af gasflammen.

En vaskeægte design pleaser

NikolaTesla Flame har indtil videre modtaget intet mindre end 9 priser i Europa siden lanceringen, blandt andet Best of the best for innovativt interiør ved Iconic Awards 2021.

Med NikolaTesla Flame har Elica bragt det bedste fra fortiden med ind i fremtiden - og sørget for, at funktionaliteten er blevet endnu bedre. Nu er der ingen undskyldning for ikke at få det optimale ud af madlavningen.

Find mere information om NikolaTesla Flame her

Læs mere om NikolaTesla-serien