Q-BIC – Den personlige emhætte

EICO, en af Danmarks førende distributører af hvidevarer og markedsledende inden for emhætter, glæder sig over at kunne introducere Q-BIC for forhandlerne og forbrugerne.

Q-BIC

Med Q-BIC-emhætten får du ikke en hvilken som helst emhætte. Den vægmonterede emhætte med intern motor giver helt nye muligheder for personlig indretning i køkkenet.

Q-BIC – tre i én

Køkkenet er for mange samlingspunktet i en travl hverdag. Det gælder både, hvis du bor i bofællesskab, bor alene eller sammen som familie. Det er ofte i køkkenet, at hyggen skabes. Og netop hyggen skal også være synlig i indretningen af køkkenet. Derfor er vi glade for at kunne introducere den unikke Q-BIC-emhætte fra EICO. Emhætten, hvor du får tre i én - nemlig et smukt møbel, en hylde og selvfølgelig en emhætte.

- Med Q-BIC i vores sortiment har vi hos EICO tilføjet en unik emhætte, som med sit anderledes design vil være med til at skabe det personlige køkken ude hos forbrugerne. Q-BIC er ikke bare en emhætte, men det er også en hylde og et møbel i rummet. Q-BIC er et meget gennemført produkt med sorte, tonede glashylder og sort filter. Med en dybde på 40 centimeter er der rigeligt med plads til at kokkerere foran emhætten, fortæller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO.

Dobbelt luftudtag - flere muligheder

Den antracitfarvede emhætte er lavet i lakeret stål og mørkt glas. Desuden har den dobbelt luftudtag, hvilket betyder, at den er udstyret med en 90° vendbar motor, som gør det muligt at placere luftudtaget enten i toppen eller på bagsiden af emhætten. Ved brug af bagud vendt aftræk undgås montering af skorsten på emhætten – hvilket skaber et smukkere design.

Den lille ekstra detalje

Som en ekstra feature er emhætten udstyret med hylder på begge sider. Det betyder, at der er rig mulighed for personlig opbevaring. Om det skal være krydderurter, blomster, salt og peber sæt eller noget helt fjerde - det er helt op til dig.

Læs mere om Q-BIC her